Kaksi keltaista rintanappia, joista toisessa Fingon musta logo ja toisessa teksti ' Vaikutamme tulevaisuuteen tänään'.

Fingon jäsenille

Tule mukaan

Kutsumme kaikki Fingon jäsenjärjestöt osallistumaan helmikuun lopulla lanseerattavaan eduskuntavaalikampanjaamme. 270 järjestön joukkona olemme melkoinen voima viemään eteenpäin meille yhteisiä ja tärkeitä tavoitteita.

Fingon vaalityö jäsentyy kehitysjärjestöjen yhteisten materiaalien tuottamiseen, julkisuustyöhön (julkinen kampanja ja mediayhteydenpito) sekä päättäjäyhteydenpitoon. Jäsenet ovat tervetulleita mukaan kaikkiin näihin raiteisiin. Yhdessä olemme vaikuttavia.

Ota yhteyttä ja tule mukaan: saat heti pääsyn esimerkiksi Fingon vaalivaikuttamisen teams-kanavalle, josta löytyy yhteisiä materiaaleja vaalivaikuttamisen tueksi. Ilmoittautua voi Outi Hakkaraiselle (outi.hakkarainen@fingo.fi). Vaalivaikuttamisesta lisätietoa myös Silla Ristimäeltä (silla.ristimaki@fingo.fi) ja Ilmari Nalbantoglulta (ilmari.nalbantoglu@fingo.fi).

Liity kehyvaikuttamisen WhatsApp -ryhmään

Tervetuloa liittymään Fingon jäsenjärjestöille tarkoitettuun kehitysyhteistyövaikuttamisen WhatsApp -ryhmään, jolla pyritään lisäämään yhteistyötä jäsenjärjestöjen ja Fingon välillä. Ryhmään on mahdollista liittyä täältä. Keväällä 2023 ryhmän sisältö keskittyy pitkälti eduskuntavaalivaikuttamisen ympärille, mutta ryhmän kautta on tarkoitus lisätä kehitysyhteistyövaikuttajien yhteistyötä ajankohtaisissa asioissa myös vaalien jälkeen.

Oikeudenmukainen siirtymä nyt! -kampanja

Fingo on mukana Oikeudenmukainen siirtymä nyt! -kampanjassa yhdessä muiden järjestöjen ja toimijoiden kanssa. Kampanja nostaa reilun ekologisen siirtymän yhteiskunnalliseen keskusteluun. Tutustu kampanjaan verkkosivuilla.

Oikeudenmukainen siirtymä nyt! -kampanjasivut