Fingon kirjanmerkkejä puisessa vadissa.
Kuva: Mika Niskanen.

Uutiskirjeet ja sähköpostilistat

Seuraa keskustelua ja uutisia ajankohtaisista kehityskysymyksistä ja kiinnostavista globaaliaiheista uutiskirjeen ja sähköpostilistojen avulla.

Fingon uutiskirje

Tilaamalla Fingon uutiskirjeen pysyt kärryillä tuoreimmista kansalaisyhteiskuntaan, kehitykseen ja ympäristöön liittyvistä aiheista – ja Fingon toiminnasta. Uutiskirje on viikoittainen kooste Fingon verkkosivujen tärkeimmistä uutisista, tiedotteista, blogeista, työpaikoista ja tapahtumista.

Globaali-lista

Globaali on Fingon vilkkain järjestöaktiivien sähköpostilista, jolla kerrotaan lähes päivittäin  mielenkiintoisista järjestötapahtumista sekä välitetään työpaikkailmoituksia ja järjestötiedotteita. 

Hanke-lista

Hanke-lista on tarkoitettu kansalaisjärjestöjen kehitysyhteistyöhankkeista vastaaville henkilöille. Fingo kertoo listalla ajankohtaisista hankkeisiin liittyvistä asioista, kuten ulkoministeriön hanketukeen liittyvistä muutoksista ja hanketyötä tukevista koulutuksista.

Kehityspolitiikka-lista

Kehityspolitiikka-listalla tiedotetaan Fingon kehityspoliittisesta vaikuttamistyöstä, keskustelutilaisuuksista, koulutuksista, julkaisuista ja kampanjoista erityisesti kansainväliseen talouspolitiikkaan, kehitysyhteistyöhön ja ilmastopolitiikkaan liittyen. Lista on tarkoitettu kehityspoliittista vaikuttamistyötä tekeville kansalaisyhteiskunnan toimijoille.

Globaalikasvatus-lista

Globaalikasvatus-sähköpostilistalla jaetaan uutisia sekä tietoa koulutuksista ja tapahtumista. Lista on tarkoitettu globaalikasvatusverkoston jäsenille ja muille kiinnostuneille.

Globaalikasvatuksen tutkimusverkoston sähköpostilista

Global Education Research in Finland -verkoston sähköpostilista on tarkoitettu globaalikasvatuksen tutkijoille ja toimijoille.

Kulttuuri-lista

Fingon Kulttuuri-lista keskittyy taiteen ja kulttuurin rooliin globaaliin vastuuseen liittyvissä kysymyksissä ja välittää tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja koulutuksista sekä avoimista työpaikoista.

Tutkimus-lista

Tutkimus-lista on kehitysalan tutkijoiden ja toimijoiden lista, jonka tavoitteena on vahvistaa dialogia ja lisätä yhteistyötä. Listalla voi käydä keskustelua, tiedottaa tapahtumista, antaa kirjallisuusvinkkejä, etsiä tutkijaa selvityksen tekemiseen tai omasta tutkimusaiheesta kiinnostunutta kansalaisjärjestöä.

Globaalivastuujärjestöjen valikkoryhmän lista

Globaalivastuujärjestöjen valikkoryhmä -listalla tiedotetaan vapaaehtoistoiminnan kehittämistä koskevista tapahtumista, koulutuksista, julkaisuista ja kampanjoista, jotka liittyvät globaalin vastuun teemoihin. Valikkoryhmä on Fingon ja Kansalaisareenan yhteistyössä koordinoima verkosto.

Fingo Powerbank Newsletter

By subscribing Fingo Powerbank’s newsletter, you will receive information about innovations, technology solutions and corporate partnerships 2–3 times a month. The newsletter contains information about events, news and other updates.

Maailma.net (ei Fingon)

Fingo suosittelee Maailma.net-portaalin viikoittaista uutiskoostetta ihmisoikeuksista, kehitysyhteistyöstä ja kestävästä kehityksestä. Voit tilata uutiskirjeen Maailma.netin Tilaa ilmainen uutiskirje -sivulta.