Fingon henkilöstöä ryhmäkuvassa metsässä. Taistalla puita, Hotelli Korpilampi ja sinistä taivasta.

Työpaikat

Avoimet työpaikat

Oppimisen asiantuntija

Töihin Fingoon

Etsimme joukkoomme innostuneita, aikaansaavia, yhteistyökykyisiä ja tavoitteellisia ammattilaisia, joilla on tehtäväkohtaisen koulutuksen ja osaamisen ohella palava halu tehdä töitä reilumman maailman puolesta.

Fingossa jokaista tehtävää hoitaa osaava ja työstään innostunut työntekijä, jolla on laajat mahdollisuudet hyödyntää osaamistaan ja kehittyä työssään. Pyrimme siihen, että talon oma henkilöstö voi siirtyä tehtävästä toiseen aina, kun se on mahdollista.

Ilmoitamme avoimista työpaikoista verkkosivujen ohella mm. Fingon LinkedInissäGlobaali-sähköpostilistalla sekä työvoimahallinnon avoimien työpaikkojen sivuilla. Kaikki työpaikkailmoitukset löydät arkistosta.

Fingon työpaikkailmoituksissa on tehtävän hakemiseksi hakukohtaiset ohjeet ja yhteyshenkilöt. Emme valitettavasti vastaanota avoimia hakemuksia.

Muut alan työpaikat

Työpaikkoja kannattaa etsiä myös maailma.net-sivuston Työpaikat-osiosta. Olemme koonneet vinkkejä ja linkkejä Töihin maailmalle -sivulle.

Lisäksi voit tutustua Fingon jäsenrekisteriin. Jäseniemme verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia seuraamalla saat hyvän käsityksen siitä, mitä kukin organisaatio tekee ja tarjoaa.

Voit myös halutessasi liittyä Globaali-sähköpostilistalle, jolla sekä Fingo että jäsenjärjestöt ilmoittavat aktiivisesti avoimista työpaikoista.