Kuva: Heidi Hietanen / Maailma kylässä -festivaali

Hinnat ja ehdot

Koulutuksen osallistumismaksu ilmoitetaan Fingon sivuilla koulutuskalenterissa kunkin koulutuksen kohdalla. Lasku lähetetään osallistujan ilmoittamaan laskutusosoitteeseen.

Hinnat

Koulutusten osallistumismaksut on aina porrastettu siten, että hinta on edullisin Fingon jäsenjärjestöille. Tässä on viitteellinen hinnasto koulutuksille. Yksittäisen koulutuksen hinta saattaa poiketa näistä hinnoista.

  • Puolipäiväisen koulutuksen hinta on 25€ Fingon jäsenjärjestöille, 50€ muille järjestöille ja 100€ muille osallistujille.
  • Yksipäiväisen koulutuksen osallistumismaksu on 40€ Fingon jäsenjärjestöille, 80€ muille järjestöille ja 160€ muille osallistujille.
  • Kaksipäiväisen koulutuksen hinta on 80€ Fingon jäsenjärjestöille, 160€ muille järjestöille ja 320€ muille osallistujille.
  • Osa lyhyistä koulutuksista on maksuttomia.

Ilmoittautuminen

Jokaisessa koulutuskuvauksessa on oma ilmoittautumislinkkinsä. Ilmoittautuessasi tapahtumaan saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Koulutuksiin voivat osallistua ainoastaan etukäteen hyväksytyt osallistujat. Koulutuskuvaukset löytyvät Fingon sivuilta koulutus- ja tapahtumakalenterista. Mikäli sinulla olisi ongelmia ilmoittautumisen kanssa, ota yhteyttä osoitteeseen koulutus@fingo.fi.

Peruutus

Tapahtuman vahvistusviestissä on linkki omaan portaaliisi, jonka kautta voit perua ilmoittautumisesi. Emme ota vastaan sähköpostiperuutuksia. Peruthan ilmoittautumisesi heti esteen sattuessa, kuitenkin viimeistään ennen koulutuksen alkua. Peruuttamattomista ilmoittautumisista tai koulutuksen jo alettua tulleista peruutuksista perimme täyden hinnan.

Matkakulujen korvaaminen

Fingo korvaa matkakuluja koulutukseen osallistuvien jäsenjärjestöjen edustajille seuraavasti: Enintään kolmelle yhden järjestön edustajalle matkat Suomen rajojen sisällä kotipaikkakunnan ja koulutuspaikkakunnan välillä halvimmalla julkisella kulkuneuvolla (bussi tai juna). Maksettavista matkakuluista vähennetään 17 euron omavastuuosuus.

  • Kulut korvataan koulutuksen jälkeen osallistujan toimitettua alkuperäiset matkaliput ja koulutuksen tiedot (nimi ja päivämäärä) osoitteeseen: koulutus@fingo.fi. Matkalasku maksetaan, kun koulutuksen mahdollinen osallistumismaksu on suoritettu Fingolle.
  • Korvaus koskee yhtä meno-paluu-matkaa koulutusta kohti riippumatta koulutuksen pituudesta. Kaupungin sisäisiä matkoja emme korvaa. Jos matka lähtee muualta tai päättyy muualle kuin kotipaikkakunta, korvaus maksetaan vain kotimatkan osalta. Poikkeustapauksissa ole etukäteen yhteydessä tilaisuuden järjestäjään tai koulutus@fingo.fi.  
  • Oman auton käytöstä aiheutuneita kuluja korvaamme vain poikkeustapauksissa perustellusta syystä. Asiasta on sovittava etukäteen koulutuksen järjestäjän kanssa (koulutus@fingo.fi). Jos matka päädytään korvaamaan, korvauksen suuruus on yhtä kuin halvimmalla julkisella kulkuneuvolla tehty vastaava matka. Tällöin matkalaskuun liitetään mukaan tiedot vastaavan matkan hinnasta julkisia kulkuneuvoja käytettäessä.
  • Taksimatkat hyväksytään vain silloin, kun taksin käyttö on ainoa tapa matkustaa tietty, kohtuullisen lyhyt etäisyys. Lentomatkoja emme pääsääntöisesti korvaa.

Liikuntarajoitteisten henkilöiden suhteen noudatamme tarpeen mukaan ohjeiden väljempää tulkintaa. Ole yhteydessä tilaisuuden järjestäjään tai koulutus@fingo.fi.

Todistus

Maksullisista, vähintään yhden päivän kestävistä koulutuksista jaetaan halukkaille osallistumistodistus. Todistuksen saaminen edellyttää osallistumista vähintään 3/4 koulutuksesta.