Vastaanottotiski, jossa kyltti Ilmoittautuminen.
Kuva: Markus Sommers.

Liity jäseneksi

Autamme jäsenjärjestöjämme tekemään työstään entistä vaikuttavampaa. Fingon jäsenenä saat monipuolisia etuja: asiantuntevaa neuvontaa, koulutusta ja uusia vaikutusmahdollisuuksia.

Fingon jäsenyydestä on järjestöllesi monenlaista hyötyä. Valvomme jäsenjärjestöjemme etuja ja järjestämme useita tapahtumia, joissa jäsenet voivat tuoda esiin työtään.

Jäsenjärjestöt voivat osallistua Fingon koulutuksiin alennetuilla hinnoilla ja käyttää kokoustilojamme ilmaiseksi. Lisäksi jäsenet saavat asiantuntevaa neuvontaa, valtavasti tietoa kehityskysymyksistä sekä uusia mahdollisuuksia vaikuttaa ja tehdä yhteistyötä eri tahojen kanssa.

Katso täältä kaikki jäsenpalvelut.

Hae jäseneksi

Jäseneksemme voi liittyä Fingon tarkoitusta toteuttava oikeuskelpoinen yhdistys tai säätiö, joka hyväksyy Fingon julistuksessa (pdf) ilmoitetut Fingon toiminnan periaatteet.

Jäsenyyttä hakevan yhdistyksen tai säätiön tulee olla hyväksytty Suomen yhdistys- tai säätiörekisteriin vähintään yhtä vuotta aiemmin. Uudet jäsenet hyväksytään Fingon hallituksessa, joka kokoontuu noin 10 kertaa vuodessa.

Jäsenhakemus:

Jäsenhakemuslomake (pdf)

Lomakkeen voi täyttää ja toimittaa sähköisesti. Ethän unohda allekirjoituksia! Lähetä hakemukseen mukana seuraavat liitteet:

  • yhdistyksen säännöt
  • yhdistysrekisteriote tai yhdistysrekisterin hyväksymisilmoitus
  • viimeisin toimintakertomus
  • toimintasuunnitelma
  • tilinpäätös
  • talousarvio

Huom. Maailma kylässä -festivaalille pääsy Fingon jäsenenä edellyttää, että yhdistys on hyväksytty jäseneksi festivaalia edeltävän vuoden loppuun mennessä.