Kuva: Tuomas Tiainen

Tilojen käyttö

Fingon jäsenjärjestöjen kokoustilat on avattu uudella toimistolla Lintulahdenvuoressa. 

Fingon kokoustilat on tarkoitettu jäsenjärjestöjen kokousten, seminaarien tai koulutustilaisuuksien järjestämiseen. Tutustuthan ennen varauksen tekemistä näihin varauskäytäntöihin. 

Varaaminen 

Kokoustilan voi varata tilanvarauslomakkeella tai sähköpostilla osoitteesta info@fingo.fi. Annamme tiloja käyttöön varausjärjestyksen mukaan. Niitä ei ole tarkoitettu säännölliseen jokapäiväiseen käyttöön. 

Avaimet  

Annamme järjestöjen käyttöön vain pysyviä avaimia. Pysyvän avaimen tilaamista varten ilmoita sähköpostitse info@fingo.fi järjestön nimi ja henkilö, joka tulee noutamaan avaimen järjestön käyttöön. Avaimen sekä PIN-koodin voit hakea Lintulahdenvuoren aulapalvelusta henkilöllisyystodistusta ja kuittausta vastaan. Aulapalvelu on auki arkisin klo 8:00 – 16:00 välisenä aikana. Käyttäjä sitoutuu huolehtimaan Fingon avaimesta ja PIN-koodista, eikä niitä saa luovuttaa ulkopuolisille. Jos avain jätetään palauttamatta tai se katoaa, käyttäjältä peritään avaimen kuolettamisesta aiheutuvat kustannukset. Avaimen katoamisesta on välittömästi ilmoitettava Fingolle.  

Avaimia ja PIN-koodia ei saa säilyttää yhdessä, eikä niiden yhteydessä saa olla osoitetietoja. 

Sisääntulo  

Kiinteistön etuovet ovat avoinna arkisin klo 8.00–16.00.  Muina aikoina tarvitset avaimen ja PIN-koodin päästäksesi sisään. Näytä ensin avainta lukijaan ja näppäile sitten PIN-koodi. Hissillä pääset 2. kerrokseen näyttämällä avainta hissin lukijaan ja painamalla kerrospainiketta. Tilaisuuteen osallistuvat ihmiset on haettava Lintulahdenvuoren ala-aulasta. 

Tilojen käytöstä 

Kokoustilojen käyttäjänä vastaat Fingon omaisuuden valvonnasta varausaikana. Kun poistut tiloista, sammuta sähkölaitteet ja valot sekä sulje ovet. Varmista, ettei tiloihin jää ulkopuolisia ihmisiä. Vie mukanasi kaikki omat laitteesi ja tavarasi, myös keittiöstä. Fingo ei vastaa järjestötiloihin jätetystä ulkopuolisesta omaisuudesta, eikä tiloja saa käyttää omaisuuden varastoimiseen. 

Siivous 

Tilojen käyttäjänä sitoudut siivoamaan jälkesi kokoustilassa ja keittiössä sekä ilmoittamaan Fingolle rikkoutuneesta tai hävinneestä kalustosta. Ylimääräisestä siivouksesta samoin kuin Fingon omaisuuden tahallisesta rikkomisesta tai häviämisestä aiheutuneet kulut laskutamme tilojen käyttäjältä. 

Lemmikit 

Fingon kokoustiloihin ei allergiasyistä voi valitettavasti tuoda lemmikkejä. Mikäli tarvitset tiloihin opaskoiraa, ilmoitathan siitä etukäteen: info@fingo.fi 

Pelastussuunnitelma 

Kiinteistön pelastussuunnitelma löytyy Fingon toimistolta kokoustiloihin johtavan käytävän seinältä. Tutustu siihen, jotta muistat hätätilanteessa reitin. Hätäpoistumiseen ei saa käyttää hissiä. 

Sopimusrikkomus 

Mikäli tilojen käyttäjä ei noudata tilojen käyttösääntöjä tai Fingolla on perusteltu syy epäillä tilojen käyttäjän toiminnan olevan ristiriidassa Fingon arvojen ja toimintatapojen kanssa, Fingo voi kieltää tilojen käytön määräajaksi tai kokonaan. Päätöksen käyttökiellosta tekee Fingon johto ja se annetaan kirjallisesti tiedoksi käyttäjälle. Ennen päätöksentekoa käyttäjälle varataan tilaisuus tulla kuulluksi.