Ehdokkaille

Fingo on suomalaisten kehitysjärjestöjen kattojärjestö ja globaalien kehityskysymysten asiantuntija. Jäsenistöömme kuuluu 270 suomalaista kansalaisjärjestöä, jotka toimivat kehitysyhteistyön, kestävän kehityksen ja globaalin kansalaiskasvatuksen parissa. Fingo ja sen jäsenjärjestöt tekevät töitä, jotta elämä olisi reilumpaa − ihan kaikkialla.

Fingon hallitusohjelmasuositukset

Minkälaista politiikkaa tulevan hallituksen tulisi Fingon mielestä tehdä. Tutustu hallitusohjelmasuosituksiimme.

Rohkea Suomi, reilu maailma. Fingon suositukset hallitusohjelmaan 2023-2027 (pdf)

Fingon materiaalipaketti

Olemme koonneet tähän diapakettiin avuksesi ajankohtaista tietoa kestävästä kehityksestä ja kehitysyhteisyöstä sekä Fingon suosituksia kestävän kehityksen hallitusohjelmaksi. Toivomme niistä olevan sinulle hyötyä ja iloa vaalikampanjassasi.

Fingon materiaalipaketti ehdokkaille (pdf)

Kehitysjärjestöjen ja kestävän kehityksen vaalimateriaaleja

Kaipaatko tietoa kehitysyhteistyöstä, tyttöjen ja naisten oikeuksista tai kestävästä väestönkehityksestä? Tutustu kehitysjärjestöjen eduskuntavaaleja koskeviin materiaaleihin ja hallitusohjelmasuosituksiin.

Kehitysjärjestöjen vaalisivut kootusti

Usein kysyttyä

Miksi Suomen tulee tukea kehittyviä maita? Onko Suomen kehitysyhteistyö tuloksellista? Miksi globaalista eriarvoisuudesta pitäisi välittää? Vastasimme usein kysyttyihin kysymyksiin kehitysyhteistyöstä.

Usein kysytyt kysymykset kehitysyhteistyöstä (pdf)

Kehitysyhteistyön tulokset

Kehitysyhteistyön ja humanitaarisen avun vaikutuksia seurataan tarkkaan erilaisilla mittareilla. Tulokset kertovat, että kehitysrahoituksella on suuri merkitys maailman köyhimpien ihmisten elämässä – heidän, jotka kehitys uhkaa muuten jättää jälkeen.

Kehitysyhteistyön tuloksia

Tapaaminen

Kiinnostaako kestävän kehityksen aiheet? Pohditko miltä kestävän kehityksen hallitusohjelma voisi näyttää? Haluatko lisätietoja Fingon suosituksista? Varaa taustatapaaminen asiantuntijoiltamme Silla Ristimäeltä tai Ilmari Nalbantoglulta.

Löydät yhteystietomme täältä.