Kuva: Fida International. Kuva: Kuva: Fida International

Yritysyhteistyö

Yritysten ja järjestöjen yhteistyö kannustaa uudenlaiseen ajatteluun ja innovatiivisiin ratkaisuihin. Fingo tukee järjestöjä yritysyhteistyön suunnittelussa ja toteuttamisessa.

Yksityisellä sektorilla on merkittävä vaikutus globaalin kehityksen suuntaan. Siksi on tärkeää, että myös yritykset saadaan mukaan rakentamaan kestävää kehitystä ja reilumpaa maailmaa. Fingo auttaa yhteistyöstä kiinnostuneita järjestöjä ja yrityksiä löytämään toisensa ja hyödyntämään uusia mahdollisuuksia köyhyyden ja eriarvoisuuden vähentämiseen. 

Yritykset voivat tarjota eväitä innovatiiviseen yhteistyöhön, jonka avulla järjestöt pystyvät paremmin vastaamaan muutoksiin ja hyödyntämään uusia ratkaisuja. Kun yhteistyö on hyvin suunniteltua ja perustuu yhteisiin tavoitteisiin ja luottamukseen, järjestöt ja yritykset voivat löytää täysin uudenlaisia tapoja vaikuttaa ja toimia. 

Mistä yritysyhteistyö kannattaa aloittaa?

Tutustu Fingon uusittuun yritysyhteistyökäsikirjaan.

Käsikirja auttaa auttaa järjestöjä kehittämään vuorovaikutusta yritysmaailman kanssa, hahmottamaan yritysyhteistyön erilaisia mahdollisuuksia ja jalostamaan yhteistyötä kohti aktiivista vuoropuhelua ja aidosti yhdessä tekemistä. Lataa käsikirja tästä.

Tule Fingon koulutuksiin.

Fingo järjestää yritysyhteistyön koulutuksia, joissa pääset kuulemaan yritysten ja järjestöjen asiantuntijoita, oppimaan toisten kokemuksista ja verkostoitumaan muiden järjestöjen kanssa.

Hyödynnä Fingon neuvontaa.

Tarjoamme ilmaista yritysyhteistyöstä kaikille jäsenillemme. Ota yhteyttä niin mietitään yhdessä, miten yhteistyö toimisi parhaiten järjestössäsi. Yhteyshenkilö: Mika Välitalo, mika.valitalo@fingo.fi

Liity yritysyhteistyön järjestöverkostoon

Verkosto kokoontuu neljä kertaa vuodessa keskustelemaan ajankohtaisista aiheista, kuulemaan esityksiä ja jakamaan kokemuksia. Yhteyshenkilö: Mika Välitalo, mika.valitalo@fingo.fi

Tutustu muiden tahojen antamaan tukeen ja rahoitukseen.

Finnpartnership tarjoaa rahoitusta, kontakteja ja neuvoja suomalaisille yrityksille ja järjestöille, jotka ovat kiinnostuneita yritystoiminnan viemisestä kehittyviin maihin. Kannattaa tutustua myös kansainvälisiin rahoitusmahdollisuuksiin kohdemaassa. Lisää tietoa rahoituksesta löydät Mistä rahoitusta? -sivulta.