Ihmisiä istumassa kokouspöydän ääressä.
Kuva: Mika Niskanen.

Kokoustilat

Jäsenjärjestöjen kokoustilat on avattu Fingon toimistolla Lintulahdenvuoressa. 

Tarjoamme jäsenjärjestöjen käyttöön ilmaiseksi kokoushuoneita Helsingissä. Fingon tiloissa voit järjestää kokouksen, koulutuksen tai vaikka pienen seminaarin. 

Kaikki jäsenemme voivat varata veloituksetta käyttöönsä Fingon kokoustiloja. Kokoustilat sijaitsevat Helsingin Sörnäisissä osoitteessa Lintulahdenkuja 10 (2. krs). Tilat ovat jäsenjärjestöjen käytössä arkisin klo 16:00-21:00 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 9:00-21:00.  

Avaimet järjestötiloihin tulee erikseen tilata etukäteen ja hakea Lintulahdenvuoren aulasta ennen varauksen alkua. Tutustuthan tarkempiin ohjeisiin ja kokoustilojen käyttösääntöihin Tilojen käyttö -sivulla ennen saapumistasi, jotta kaikki sujuu mahdollisimman vaivattomasti.  

Kokoustilan voi varata tilanvarauslomakkeella tai sähköpostilla osoitteesta info@fingo.fi

Kokoushuoneet

Tupa

Tupa on ikkunallinen kokoushuone. Tuvassa on istumapaikkoja noin 12 hengelle. Tilassa on tietokoneeseen yhdistettävä iso ruutu ja valkotaulu. Uusi kokoustekniikka mahdollistaa sujuvat etä- ja hybridikokoukset.  

Sali

Sali on ikkunallinen kokoushuone. Salissa on istumapaikkoja noin 12 hengelle. Tilassa on tietokoneeseen yhdistettävä iso ruutu ja valkotaulu. Uusi kokoustekniikka mahdollistaa sujuvat etä- ja hybridikokoukset. 

Keittiö ja aula

Kuvassa on keittiö.

Järjestötiloissa on keittiö, jota jäsenjärjestöt voivat käyttää. Keittiössä on järjestöjen käytettävissä perusastiasto, jääkaappi, mikro, astianpesukone sekä kahvin- ja vedenkeittimet. Pidäthän huolta, että otat lähtiessäsi omat tavarat mukaasi. Huom! Keittiössä ei ole liettä tai uunia. Keittiössä olevaa kahvikonetta ei ole tarkoitettu jäsenjärjestöjen käyttöön. 

Järjestöt saavat hyödyntää toimiston aulatilaa varauksen yhteydessä, mutta huomioithan, että aulaa ei voi erikseen varata omaan käyttöönsä.  

Fingon koulutustilat

Fingon tilaisuuksia järjestetään myös toimistorakennuksemme koulutustiloissa. Huomioithan, että koulutustilat eivät ole järjestöjen omaan käyttöön varattavissa.

Koulutustila 1

Fingon koulutustila, jossa on pöytiä ja tuoleja ryhmiksi ja u-muodostelmaan asetettuna.
Fingon koulutustila, jossa on pöytiä ja tuoleja ryhmiksi ja u-muodostelmaan asetettuna.

Koulutustila 2

Fingon koulutustila, jossa on pöytiä ja tuoleja ryhmiksi asetettuna.
Fingon koulutustila, jossa on pöytiä ja tuoleja ryhmiksi asetettuna.

Tilojen esteettömyys ja saavutettavuus

Kiinteistöön on esteetön sisäänkäynti rakennuksen pääovesta. Hississä on sähköiset ovet. Fingon toimiston oven saa yhdellä kädellä auki. Toimiston oven leveys 100 cm, kokoustilojen ovien leveys 84 cm. Kokoustilojen ovella korkeintaan 2 cm korkea kynnys. 

Koulutustiloihin johtava ovi on leveydeltään 100 cm ja siinä on korkeintaan 1 cm korkea kynnys.

Esteetön wc sijaitsee kiinteistön sisääntuloaulassa sekä 2. kerroksen hissiaulassa. Kulkureitit ovat kaikkialla tiloissa riittävän leveitä pyörätuolilla kuljettaviksi. 

Avustaja- ja opaskoirat ovat tervetulleita tiloihimme.

Toimisto sijaitsee osoitteessa Lintulahdenkuja 10, 2. krs, 00500 Helsinki. Rakennuksen pääoville voi pysähtyä taksilla. Pääoven eteen saa myös pysäköidä oman auton. 

Julkinen liikenne: Lähin metroasema 580 m, raitiovaunupysäkki 400 m, bussipysäkki 200 m, juna-asema 2,6 km, lentokenttä 17 km.