Kokoustilat

Fingon jäsenjärjestöjen kokoustilat on toistaiseksi suljettu. Uudet tilat avataan syksyn 2022 aikana Lintulahdenvuoressa.

Tarjoamme jäsenjärjestöjen käyttöön ilmaiseksi kokoushuoneita Helsingissä. Fingon tiloissa voit järjestää kokouksen, koulutuksen tai vaikka pienen seminaarin.

Kaikki jäsenemme voivat varata veloituksetta käyttöönsä Fingon kokoustiloja. Kokoustilat sijaitsevat Helsingin Vallilassa osoitteessa Elimäenkatu 25-27. Ne ovat jäsenjärjestöjen käytössä arkisin klo 16-21 ja viikonloppuisin ja arkipyhinä klo 9-21.

Tutustuthan kokoustilojen käyttösääntöihin Tilojen käyttö -sivulla ennen saapumistasi, jotta kaikki sujuu mahdollisimman vaivattomasti. Avaimen voit hakea etukäteen Fingon vastaanotosta kuittausta vastaan. Noudathan avaimen hyvissä ajoin. Tämä on erityisen tärkeää, jos varaus osuu viikonloppuun, pyhäpäivään tai heinäkuulle.

Kokoustilan voi varata tilanvarauslomakkeella tai sähköpostilla osoitteesta info@fingo.fi.

Kokoushuoneet

Niili

Fingon kokoustila Niili.

Niili on ikkunallinen kokoushuone. Niilissä on istumapaikkoja 14 – 16 hengelle. Niilissä on videotykki ja fläppitaulu.

Tonava

Fingon kokoustila Tonava.

Tonava on ikkunallinen kokoushuone. Tonavassa on istumapaikkoja 8 hengelle. Tonavassa on videotykki ja fläppitaulu.

Limpopo

Fingon kokoustila Limpopo.

Limpopo on ikkunaton kokoushuone. Limpopossa on tällä hetkellä istumapaikkoja 10 hengelle. Limpopon käytävälle osoittava seinä on ikkunaseinä, joka tuo valoisuutta kokoushuoneeseen. Limpopossa on videotykki ja fläppitaulu.

Ganges

Fingon kokoustila Ganges.

Ganges on ikkunaton kokoushuone, johon mahtuu 6-8 ihmistä. Gangesissa on videotykki ja fläppitaulu.

Keittiö

Fingon keittiö.

Järjestötiloissa on keittiö, jota jäsenjärjestöt voivat käyttää. Keittiössä on perusastiasto sekä kahvin- ja vedenkeittimet. Pidäthän huolta, että otat lähtiessäsi omat tavarat mukaasi.