Takaapäin kuvattu festivaalikävijä seuraa Les Amazones d'Afrique:n esitystä ja heiluttaa Ukrainan lippua.
Kuva: Camilla Hanhirova / Maailma kylässä

Maailma kylässä -festivaali

Fingon Maailma kylässä -festivaali on kestävän kehityksen suurtapahtuma, kansalaisyhteiskunnan näyttämö, viihtyisä koko perheen kulttuurifestivaali sekä ajatuksia herättävä keskusteluareena. Vuodesta 1995 alkaen järjestetty kestävän kehityksen festivaali käy keskustelua ajankohtaisista globaaleista aiheista ja herättelee ihmisiä toimimaan kestävämmän tulevaisuuden puolesta. Musiikin ja puheohjelman lisäksi tapahtumassa on paljon näkemistä ja tekemistä koko perheelle sekä näytteilleasettajia järjestöistä ruokamyyjiin. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Maailma kylässä -festivaali on Fingon järjestämä.

Maailma kylässä -festivaali järjestetään toukokuun viimeisenä viikonloppuna 25.-26.5.2024 Helsingin Suvilahdessa teemalla rohkeus.

Ensimmäiset ohjelmat on julkaistu! Ohjelmassa nähdään muun muassa Dub FX feat. Mr. Woodnote, Hassan Maikal ja Fingon tuore puheenjohtaja Eva Biaudet (r.). Festivaali panostaa entistäkin enemmän kestäviin ja vastuullisiin ratkaisuihin; jatkossa katuruokakojuissa on tarjolla vain kasvisruokaa. 

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen päättyy 29.2.2024. Vapaaehtoisten ja katutaidealueen haku aukeavat helmikuussa.

Tule rohkeasti mukaan, sillä rohkeus muuttaa maailmaa!

Lisää tietoa tapahtumasta löydät Maailma kylässä -festivaalin verkkosivuilta.