Takaapäin kuvattu festivaalikävijä seuraa Les Amazones d'Afrique:n esitystä ja heiluttaa Ukrainan lippua.
Kuva: Camilla Hanhirova / Maailma kylässä

Maailma kylässä -festivaali

Fingon Maailma kylässä -festivaali on kestävän kehityksen suurtapahtuma, kansalaisyhteiskunnan näyttämö, viihtyisä koko perheen kulttuurifestivaali sekä ajatuksia herättävä keskusteluareena.

Maailma kylässä -festivaali on Fingon järjestämä. Koko perheen ilmaistapahtumassa on tarjolla musiikkia, taidetta, keskusteluja, dokumenttielokuvia, hyvää ruokaa ja monipuolista toimintaa. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Se esittelee kattavasti kansalaisjärjestöjen työtä ja innostaa mukaan toimintaan reilumman ja kestävämmän maailman puolesta.

Maailma kylässä -festivaali järjestetään seuraavan kerran 27.–28.5.2023 Suvilahdessa teemalla Muutosvoima! Yksin on vaikeaa muuttaa maailmaa, mutta yhdessä voimme sen tehdä. Yhdessä olemme muutosvoima!

Maailma kylässä -festivaalin näytteilleasettajat ja kumppanit tavoittavat tuhansia globaalista yhteisvastuusta, kansainvälisyydestä, järjestötoiminnasta ja eettisestä kuluttamisesta kiinnostuneita. Näytteilleasettajien ilmoittautuminen on auki 22.2.2023 asti. Early Bird -alennus 22.12.2022 mennessä ilmoittautuneille. Lue lisää.

Lisää tietoa tapahtumasta löydät Maailma kylässä -verkkosivuilta.