Kolme henkilöä lavalla, yhdellä mikki kädessä.
Kuva: Markus Sommers.

Tee jäsenaloite

Onko sinulla ajatus uudesta toimintamuodosta tai avauksesta, johon Fingon pitäisi tarttua? Tee jäsenaloite ja vaikuta kattojärjestösi toimintaan!

Jäsenaloitteiden avulla kuulemme järjestöjen toiveita ja pysymme mukana järjestömaailman muutoksissa. Jäsenet voivat kirjata aloitteeseen konkreettiset ehdotuksensa tai muotoa hakevat ideansa. Kaikkia aloitteita ei pystytä toteuttamaan, mutta niissä esiin tulleet ideat otetaan huomioon toiminnassamme ja kirjataan ylös tulevaisuutta varten.

Tee jäsenaloite alla olevalla lomakkeella. Olemme yhteydessä, kun olemme saaneet aloitteesi.

Lisätiedot & yhteydenotot

  • Asiantuntija, jäsensuhteet Sara Levänen

    Olen vastuussa Fingon jäsenjärjestösuhteiden koordinoinnista ja jäsenkeskeisen toimintakulttuurin kehittämisestä. Tehtävänäni on varmistaa, että Fingon jäsenomisteisuus toteutuu ja yhteistyö Fingon ja jäsenten välillä toimii. On innostavaa muuttaa maailmaa kestävämpään suuntaan yhdessä!

Propose a member initiative

Member initiatives allow us to listen to our members and give us information about the current trends among NGOs. By proposing an initiative, organizations can ask for concrete changes or express new ideas. Every initiative cannot be implemented, but the presented ideas will be taken into account and saved for the future.

Propose an initiative with the form below. We will be in touch with you once we have received your initiative.

More information

Sara Levänen
Adviser, Member relations
sara.levanen@fingo.fi
+358 50 3176716

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.