Fingon kevätkokous 24.5.2022 Sofia Helsingin Lyhytsalissa.
Kuva: Markus Sommers.

Palvelut

Fingo tarjoaa monenlaisia palveluita. Järjestämme koulutusta ja sivuiltamme löydät materiaaleja sekä oppimiseen että opettamiseen. Tarjoamme maksutonta neuvontaa ja vinkkejä järjestötyön tärkeimmissä kysymyksissä. Jäsenjärjestömme voivat käyttää kokoushuoneitamme ilmaiseksi.

Järjestöjen verkostoissa pääset mukaan innostavaan yhteistyöhön, vertaisoppimiseen ja vuoropuheluun eri teemoista kuten kestävästä taloudesta, kehitysyhteistyöstä ja globaalikasvatuksesta.

Keskustelutilaisuuksissa ja tapahtumissa tuomme yhteen eri alojen toimijat ja asiantuntijat visaisten globaalien ongelmien ja luovien ratkaisujen ympärille. Tutustu Fingon tuleviin tapahtumiin ja ilmoittaudu mukaan keskustelemaan muutoksesta kohti kestävämpää tulevaisuutta ja ihmisoikeuksien toteutumista.

Tuemme järjestöjä yritysyhteistyön suunnittelussa ja toteuttamisessa. Yritysten ja järjestöjen yhteistyö kannustaa uudenlaiseen ajatteluun ja innovatiivisiin ratkaisuihin. Fingo Powerbank -hankkeemme tukee kehitysyhteistyöjärjestöjä innovaatioissa, teknologiaratkaisuissa ja yksityisen sektorin yhteistyössä.