Kansainvälinen yhteistyö

Teemme yhteistyötä alan muiden toimijoiden kanssa useissa kansainvälisissä verkostoissa. Verkostojen avulla pystymme oppimaan toisiltamme ja vaikuttamaan entistä tehokkaammin poliittiseen päätöksentekoon.

CIVICUS

Maailmanlaajuinen järjestöjen ja aktivistien verkosto vahvistaa kansalaisyhteiskuntaa ja kansalaisten toimintaa eri puolilla maailmaa. Lue lisää CIVICUSin sivustolta.

CONCORD

Fingo koordinoi eurooppalaisten kehitysyhteistyöjärjestöjen kattojärjestö CONCORDin toimintaa Suomessa ja osallistuu aktiivisesti toimintaan EU:ssa. CONCORD on jäsenvetoinen verkosto, joka tukee eurooppalaisia järjestöjä ja koordinoi vaikuttamistyötä EU:n kehityspolitiikkaan. Lue lisää CONCORDin sivustolta.

Eurodad

Eurooppalaisten kansalaisjärjestöjen verkosto on erikoistunut muun muassa vero-oikeudenmukaisuuteen, ilmastorahoitukseen, velkaan ja kansainväliseen rahoitusjärjestelmään. Lue lisää Eurodadin sivustolta.

Forus

Maailmanlaajuisen järjestöjen verkoston keskeisiä teemoja ovat kehitys, rauha, demokratia, kestävyys ja oikeudenmukaisuus. Se tukee osallistuvien järjestöjen yhteistyötä ja auttaa niitä vaikuttamaan päätöksentekoon. Lue lisää Forusin sivustolta.

SDG Watch Europe

EU-tason verkostossa eri alojen kansalaisjärjestöt tekevät yhteistä vaikuttamistyötä liittyen YK:n Agenda 2030 -ohjelmaan. Lue lisää SDG Watch Europe -sivustolta.

Climate Action Network Europe (CAN-E)

Euroopan johtava kansalaisjärjestöjen ilmasto- ja energiakysymysten verkosto työskentelee vaarallisen ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi ja ajaa kestävää energia- ja ympäristöpolitiikkaa EU:ssa. Lue lisää CAN-E-sivustolta.

Bridge 47

Bridge 47 on kansainvälinen verkosto, joka edistää transformatiivista koulutusta ja globaalia kansalaiskasvatusta. Lue lisää Bridge 47:n sivustolta.

Ambitious Africa

Ambitious Africa on itä-afrikkalainen ja opiskelijavetoinen verkosto, joka tukee start-up-aloitteita koulutuksen, yrittäjyyden ja viihdeteollisuuden tukemiseksi. Lue lisää Ambitious African sivustolta.

Sahara Ventures

Sahara Ventures on tansanialainen konsulttiyritys, jonka tavoitteena on luoda verkosto kestävien innovaatioiden ja teknologisten ratkaisujen parissa työskenteleville yrityksille. Lue lisää Sahara Venturesin sivustolta.

Scanning the Horizon

Scanning the Horizon on kansainvälinen asiantuntijaverkosto, joka tukee yhteistä trendien tunnistamista.