3. syyskuu 2024
Tapahtuma

Ota hyöty irti DevAid -rahoitusportaalista!

Koulutus

Aloituspäivä ja aika 03.09.2024 - 09:00
Päättymispäivä ja aika 03.09.2024 - 13:00
Ilmoittaudu viimeistään 27.08.2024 - 23:59
Paikka Zoom, linkki lähetetään ilmoittautuneille
Yhteystiedot Sara Levänen, sara.levanen@fingo.fi
Järjestäjä Suomalaiset kehitysjärjestöt − Finnish Development NGOs Fingo ry

DevelopmentAid –portaali kokoaa tietoja kehitysyhteistyösektorin rahoitus- ja hankemahdollisuuksista. Business Finland on mahdollistanut Fingon jäsenjärjestöille vuoden mittaisen käyttöoikeuden DevelopmentAid –portaaliin.

Fingo haluaa edistää jäsenjärjestöjensä portaalin hyödyntämistä tarjoamalle maksuttoman koulutuksen portaalin periaatteista ja tehokkaasta käytöstä.

Koulutus tarjoaa osallistujille perusymmärryksen DevelopmentAid –portaalin rakenteesta ja käyttömahdollisuuksista. Pääpaino koulutuksessa on Grants-osion hyödyntämisessä järjestöjen rahoituskannan laajentamiseksi. Koulutuksen jälkeen osallistujilla on perustason tiedot ja taidot etsiä portaalista heidän tarpeisiinsa sopivia rahoitusmahdollisuuksia.

Koulutus on tarkoitettu vain Fingon jäsenjärjestöille. Koulutuksen kieli on suomi. Ennen koulutusta varmista, että sinulla on käytössäsi Development Aid -palvelun käyttäjätunnus ja salasana.

Palvelun saa käyttöönsä lähettämällä sähköpostia Fingon jäsensuhteiden asiantuntija Sara Leväselle (sara.levanen@fingo.fi). Kerro edustavasi Fingon jäsenjärjestöä ja haluavasi palvelun käyttöösi. Tunnusten tekemisessä voi mennä pari päivää, joten olethan hyvissä ajoin liikkeellä asian kanssa. Käy ennen koulutusta testaamassa vähintään kirjautumista ja palvelun käyttöä.

*

Kouluttajana toimii kokenut kehitysrahoitusasiantuntija Paula Tommila Osma Advisorysta. Hänellä on 15 vuoden kokemus kehitysrahoitteisten hankkeiden myymisestä, suunnittelusta, hallinnoimisesta ja arvioinnista.

Paula on kehittänyt kehitysyhteistyörahoitteisia rahoitusinstrumentteja Tansaniassa, arvioinut kehitysrahoituslaitosten toimintaa ympäri maailmaa ja vetänyt lukemattomia tarjousprosesseja eri kehitysrahoitteisille asiakkaille. Hän on myös auttanut suomalaisia organisaatioita kehitysrahoitteisten hankemahdollisuuksien hyödyntämisessä.

Paula on työskennellyt yli 20 kehittyvässä maassa ja viettänyt pitkiä aikoja Itä-Afrikassa ja Kaakkois-Aasiassa työskennellen kehitysyhteistyörahoittajien, hanketoteuttajien sekä yritysten kanssa.

Lisätietoja koulutuksesta antaa Sara Levänen sara.levanen@fingo.fi