Jäsenet

Suomen kirjastoseura – Finlands biblioteksförening ry

Esittely

Suomen kirjastoseura on järjestö, joka kokoaa yhteen kirjastojen ammattilaiset ja kirjastojen ystävät. Teemme työtä Suomen yleisten kirjastojen toimintaedellytysten parantamiseksi. Tuotamme tietoa kirjastoista ja viemme viestiä kuntien ja valtion päättäjille. Kehitämme alan ammattilaisten osaamista. Julkaisemme Kirjastolehteä ja järjestämme joka toinen vuosi alan suurimman ammattitapahtuman, valtakunnalliset Kirjastopäivät. Lisäksi koordinoimme kirjastojen valtakunnallista kampanjapäivää, Kirjaston päivää 19.3.

Työryhmämme tarjoavat ammattilaisille mahdollisuuksia verkostoitua, oppia ja kehittää asiantuntijuuttaan. Libraries for All -hankkeemme kehittää näkövammaisten henkilöiden kirjastopalveluja Tansaniassa yhdessä paikallisten kumppaneiden kanssa.
Jäsenemme ovat kirjastojen ammattilaisia ja asiakkaita. Seuraan voi liittyä kuka tahansa kirjastoista kiinnostunut, sekä yksityishenkilöt että yhteisöt. Kirjastoseuran jäsenenä olet mukana ajamassa kirjastoasiaa ja rakentamassa tulevaisuuden kirjastoa.