Jäsenet

Mifuko Trust ry

Esittely

Mifuko Trust on vuonna 2012 Mifuko Oy:n perustama hyväntekeväisyysyhdistys. Ajatus Mifuko Trustin perustamisesta syntyi käsityöläisten tarpeesta. Käsityöläiset pyysivät Mifuko Oy:n perustajia avustamaan erilaisten työvälineiden hankinnassa, tiedon ja ammattitaidon kasvattamisessa sekä lasten koulumaksuissa.

Mifuko Trustin tavoite on parantaa kestävällä tavalla paikallisten käsityöläisyhteisöjen hyvinvointia, toimeentuloa ja yrittäjyysedellytyksiä sekä avustaa niitä tiedon ja ammattitaidon kasvattamisessa Kenian Makuenin ja Machakoksen maaseutualueilla. Trust toimii yhteistyössä naisten itseapuryhmien kanssa.

Mifuko Trust on toteuttanut useita hankkeita aurinkolampuista tiilenpuristuskoneeseen ja puunistutukseen. Kolmivuotinen ulkoministeriön tukema ekologisen sanitaation Wash and Grow! -hanke (2021-2023) rakentaa kuivakäymälöitä ja antaa hygienia- ja yrittäjyyskoulutusta luoteis-Kenian maaseudulla Makuenissa. Hanke edistää naisten ja tyttöjen oikeutta puhtaaseen veteen, sanitaatioon ja toimeentuloon.

Toimintamaa Kenya
Järjestötyyppi Aid organisations