8. lokakuu 2024
Tapahtuma

Connect for Global Change -hankkeen avausseminaari

Tilaisuus

Aloituspäivä ja aika 08.10.2024 - 09:00
Päättymispäivä ja aika 08.10.2024 - 13:00
Ilmoittaudu viimeistään 27.09.2024 - 23:59
Paikka Gillet Bar & Bistro
Osoite Kasarmikatu 23 Helsinki
Yhteystiedot Anni Vihriälä, anni.vihriala@fingo.fi
Maksu Maksuton
Järjestäjä Suomalaiset kehitysjärjestöt − Finnish Development NGOs Fingo ry

Onko järjestölläsi hyvä idea suomalaisten innostamiseksi globaalien haasteiden ratkaisemiseen? Tervetuloa kuulemaan lisää Connect for Global Change -hankkeen mahdollisuuksista tiistaina 8.10. klo 9–13 Gillet Bar & Bistroon!  

Fingo on mukana EU-rahoitteisessa Connect for Global Change –hankkeessa, jossa tuetaan pienten ja keskisuurten järjestöjen globaalikasvatusta ja kehitysviestintää. Haemme nyt järjestöjä mukaan kehittämään globaalikasvatustaan ja toteuttamaan laadukkaita projekteja!  

Hankkeen tavoitteena on sitouttaa erityisesti nuoria ja vähemmän tavoitettuja kohderyhmiä YK:n Agenda 2030 -tavoitteiden toteuttamiseen. Haluamme kannustaa globaalikasvatusjärjestöjä ja nuorisoalan toimijoita tekemään yhteistyötä nuorten osallisuuden ja toimijuuden vahvistamiseksi. 

Hankkeeseen valitut järjestöt saavat rahoitusta globaalikasvatuksen ja kehitysviestinnän projekteilleen. Projektitukea saavat järjestöt pääsevät myös mukaan vuoden mittaiseen oppimisprosessiin, jossa vertaisoppimisen ja koulutusten avulla syvennetään järjestöjen osaamista. Yhteistyötä projekteissa voi tehdä myös muiden toimijoiden kuin järjestöjen kanssa. Projektitukea hakevien järjestöjen ei tarvitse olla Fingon jäseniä, toivommekin mukaan myös uusia hakijoita. 

Tilaisuudessa kuulet lisää siitä millaiset järjestöt voivat hakea mukaan, millaisia projekteja voidaan rahoittaa ja millainen oppimisprosessi hankkeessa järjestetään. Tilaisuudessa on tarjolla aamupalaa klo 8.30–9. Tilaisuuden lopussa klo 12–13 osallistujat pääsevät tutustumaan toisiinsa ja verkostoitumaan tilaisuudessa tarjotun lounaan merkeissä. Lounas on vegaaninen. Etäosallistuminen Zoomissa on mahdollista klo 9–12. 

Ilmoittautuessasi valitsethan tarkasti, oletko tulossa lähitilaisuuteen vai osallistumassa etänä niin tiedämme varata riittävät tarjoilut aamupalalle ja lounaalle. Tila on esteetön.

Tule mukaan tutustumaan hankkeeseen ja kysymään mieltä askarruttavia kysymyksiä! 

Lue lisää tietoa hankkeesta Fingon verkkosivuilta