4. kesäkuu 2024
Tapahtuma

Maksimoi järjestösi vaikuttavuus – kehitysjärjestöjen brändityö ja kumppanuudet

Koulutus

Aloituspäivä ja aika 04.06.2024 - 09:00
Päättymispäivä ja aika 04.06.2024 - 15:00
Ilmoittaudu viimeistään 27.05.2024 - 23:59
Paikka Fingon koulutustilat
Osoite Lintulahdenkuja 10, 2.krs Helsinki 00500
Yhteystiedot Jenni Tuominen, jenni.tuominen@fingo.fi, 050 3176766
Maksu Maksullinen
Järjestäjä Suomalaiset kehitysjärjestöt − Finnish Development NGOs Fingo ry

Nyt on järjestöillä tuhannen taalan paikka tässä maailmassa. Järjestöjen osaamiselle globaalien ongelmien ratkaisijana on valtava kysyntä, ja kysyntään vastaaminen vaatii kykyä joustaviin kumppanuuksiin. Näiden luomista auttaa ymmärrys myös oman kentän ulkopuolelta esimerkiksi yritysten tarpeista. Vaikuttavuuden lisäämiseksi on osattava määritellä ja tarjota omaa osaamistaan sekä luoda rohkeasti uudenlaisia kumppanuuksia globaalisti. Tule saamaan ideoita ja oppimaan keinoja miten järjestösi voi onnistua tässä.    

Koulutuksen jälkeen osallistuja on saanut

  • Tuoreita näkemyksiä globaalin kestävän kehityksen ja vastuullisuuskentän trendeistä
  • Välineitä oman tarkoituksen ja brändin rakentamiselle
  • Ideoita oman vaikutusmekanismin lisäämiseksi
  • Käytännön vinkkejä kumppanuusmallien toteuttamiseen järjestöjen, julkisen ja yksityinen sektorin välillä

Järjestösektorilla puhutaan usein resursseista tai niiden puutteesta. Resursseja ovat osaaminen, aika ja raha. Miten näitä voi hyödyntää parhaalla mahdollisella tavalla tai miten näitä voi hankkia lisää? Kouluttajan teesi on, että rahaa työhön globaalisti kestävän kehityksen edistämiseksi on kyllä, mutta sen saamiseksi täytyy olla joustava, ketterä, keskittyneempi ja rohkeampi. Tule kuulemaan mitä tämä voi tarkoittaa käytännössä!

Markkinointia, strategiatyötä, journalismia, aktivistimia ja toimintaa kestävän kehityksen edistämiseksi yhdistelevä luova toimisto Måndag tuo parhaat oppinsa Fingon jäsenjärjestöjen käyttöön. Måndag toimii kumppanuusajatteluun, yhteiskehittämiseen ja verkostoajatteluun perustuen Euroopan lisäksi Lähi-idässä, Afrikassa ja Intiassa. Måndag pyrkii vahvistamaan länsimaiden ulkopuolisia ääniä kestävyyskeskustelussa. Kouluttajana toimii Måndagin toimitusjohtaja  Arto Sivonen.

Koulutus on suunnattu järjestöjen johtajille, viestintä- ja markkinointiosaajille sekä ohjelmatyöstä vastaaville henkilöille. Mukaan ovat tervetulleita kaikki brändityöstä, kumppanuuksista ja järjestön työn vaikuttavuudesta kiinnostuneet toimijat. Koulutuksesta saa paremman hyödyn, mikäli osallistujia on useampi samasta järjestöstä. Käytäthän hetken aikaasi ilmoittautumislomakkeen täyttämiseen niin kouluttaja pystyy paremmin räätälöimään koulutusta.  

Koulutuksen aamupäivä on Arton pitämä osio. Lounastauon jälkeen työstämme aamupäivän oppeja järjestökohtaisempiin käytäntöihin fingolaisten fasilitoimana. Koulutus järjestetään lähitilaisuutena Fingon koulutustiloissa osoitteessa Lintulahdenkuja 10, 2. kerros. Etäosallistumismahdollisuutta ei ole.

Koulutuksen hinta Fingon jäsenille on 50€, muille järjestötoimijoille 100€ sekä muille osallistujille 200€. 

Lämpimästi tervetuloa mukaan!