Ihmiset seisovat ringeissä seinän ja fläppitaulujen edessä.
Hankkeen suunnittelua kumppanitapaamisessa Vilnassa. Kuva: Anni Vihriälä.

Connect for Global Change -hankkeen hakuopas julkaistu

Connect for Global Change -hankkeen avausseminaarissa 8.10. on vielä muutamia paikkoja jäljellä. Hankkeen hakuopas sekä hallinnolliset ja taloudelliset vaatimukset on julkaistu.

Teksti: Anni Vihriälä

Fingo on mukana EU-rahoitteisessa globaalikasvatuksen ja kehitysviestinnän Connect for Global Change (CGC) -hankkeessa. Nyt on julkaistu hankkeen hakuopas (pdf), josta selviää, millaisille hankkeille projektirahoitusta voidaan myöntää ja kuka sitä voi hakea. Myös hallinnolliset ja taloushallinnon vaatimukset (pdf) on julkaistu, niissä avataan projektihallinnon vaatimuksia.

Hankkeen avausseminaarissa tiistaina 8.10. kerrotaan alkavasta hakukierroksesta ja oppimisprosessista. Tule mukaan oppimaan lisää ja verkostoitumaan muiden projektihausta kiinnostuneiden toimijoiden kanssa, yhteistyö on tärkeässä roolissa myös tässä hankkeessa. Avausseminaariin on vielä muutamia lähiosallistumispaikkoja jäljellä. Jos ne tulevat täyteen, olet tervetullut tilaisuuteen etänä. Ilmoittautua ehdit vielä perjantain 27.9. aikana.

”Näinä järjestösektoriin kohdistuvina hurjien rahoitusleikkauksien aikoina CGC-hanke tulee juuri oikeaan aikaan. Se tarjoaa mahdollisuuden järjestökentälle tehdä laadukkaita globaalikasvatuksen ja kehitysviestinnän projekteja. CGC-projektirahoitus ei millään muotoa korvaa leikattuja rahoituskanavia, mutta pystyy kuitenkin tarjoamaan osalle järjestöistä tukea jatkaa kestävän kehityksen tavoitteiden edistämistä globaalilla kansalaiskasvatuksella”, sanoo hanketta Fingossa luotsaava Anni Vihriälä.

Connect for Global Change -hanke toimii yhdessätoista EU-maassa. Hakukierrokset ovat nyt syksyllä avautumassa samoihin aikoihin ympäri Eurooppaa ja hankkeet käynnistyvät ensi vuonna. Seuraa hanketta sosiaalisessa mediassa: #ConnectforGlobalChange.

Lisää tietoa hankkeesta Fingon verkkosivulla.