5. marraskuu 2024
Tapahtuma

Globaalikasvatusverkoston tapaaminen

Työryhmä / verkosto

Aloituspäivä ja aika 05.11.2024 - 13:00
Päättymispäivä ja aika 05.11.2024 - 15:30
Ilmoittaudu viimeistään 01.11.2024 - 23:59
Paikka Paikka: Sivistysliitto Kansalaisfoorumin koulutustila
Osoite Käenkuja 1 B Helsinki
Yhteystiedot Anna Kivimäki-Pelluz, anna.kivimaki-pelluz@fingo.fi
Maksu Maksuton
Järjestäjä Suomalaiset kehitysjärjestöt − Finnish Development NGOs Fingo ry

Järjestöjen globaalikasvatusverkosto kokoontuu jälleen tiistaina 5.11. klo 13–15.30. Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan ja jakamaan kokemuksia globaalikasvatuskollegojen kanssa! Mitä tarvitsemme tässä hetkessä ja mitä aiomme tehdä tulevaisuudessa?  

Verkoston tapaaminen järjestetään Sivistysliitto Kansalaisfoorumin koulutustilassa. Tapaaminen rakentuu kahdesta osiosta, joista ensimmäisessä keskustellaan globaalikasvatusjärjestöjen ajankohtaisesta tilanteesta, jaetaan kokemuksia ja saadaan vertaistukea muilta osallistujilta. Tapaamisen toisessa osiossa suunnataan katsetta tulevaan ja keskustellaan verkoston tulevasta toiminnasta ja vaikuttamisen mahdollisuuksista.

Tapaamisen alussa on tarjolla iltapäiväkahvit.

Tapaaminen on suunnattu globaalikasvatuksen teemojen parissa toimiville järjestöille ja muille verkoston jäsenille. Mukaan ovat tervetulleita myös uudet globaalikasvatustoimijat!

Mikäli saavut paikalle pidemmän matkan takaa, korvaamme matkakulut tapaamiseen Fingon matkakulukorvaussäännön mukaisesti. Olethan yhteydessä ennakkoon tapahtuman yhteyshenkilöön, jos tarvitset matkakulukorvausta.

 

Fingon koordinoiman globaalikasvatusverkosto kokoontuu muutaman kerran vuodessa kokemusten jakamisen ja toiminnan suunnittelun merkeissä. Verkoston tavoitteena on tukea jäsentensä työtä ja edistää globaalikasvatusta Suomessa. Lue lisää verkostosta ja sen toiminnasta: https://globaalikasvatus.fi/verkosto/