Oranssivalkoisen roll-uppin yläkulma, jossa hankkeen valkoinen logo.
Kuva: Doris Hakkarainen.

Connect for Global Change -hankkeen ensimmäinen projektihakukierros on auki

Onko järjestölläsi hyvä idea suomalaisten innostamiseksi globaalien haasteiden ratkaisemiseen? Fingo hakee järjestöjä mukaan kehittämään globaalikasvatustaan ja toteuttamaan laadukkaita projekteja.

Teksti: Anni Vihriälä Kuva: Doris Hakkarainen

Connect for Global Change -hankkeen projektihaku on avattu hankkeen avausseminaarissa 8.10. ja se on auki 30.11.2024 asti. Lue lisää Connect for Global Change -projektihausta hankkeen verkkosivuilta.

Fingo on mukana EU-rahoitteisessa Connect for Global Change –hankkeessa, jossa tuetaan pienten ja keskisuurten järjestöjen globaalikasvatusta ja kehitysviestintää. Hankkeen tavoitteena on saada mukaan erityisesti nuoria ja vähemmän tavoitettuja kohderyhmiä edistämään YK:n Agenda 2030 -tavoitteita. Haluamme kannustaa globaalikasvatusjärjestöjä ja nuorisoalan toimijoita tekemään yhteistyötä, jotta nuoret voivat olla aitoina toimijoina mukana globaalin kestävyyskriisin ratkaisemisessa. Helppoja ratkaisuja ei ole, mutta tarvitsemme lisää toivoa, kriittistä ymmärrystä ja toimintaa yhdessä!

Fingo tukee järjestöjä hakemisessa, järjestämme 24.10. ja 15.11. sparrausklinik­­at järjestöille, jotka ovat hakemassa rahoitusta tällä hakukierroksella. Toivomme, että tutustut hyvin hankkeen verkkosivuihin materiaaleineen ennen sparrausklinikoille osallistumista.

Aloitathan projektisuunnittelun hyvissä ajoin, verkostoidut projektille keskeisten toimijoiden kanssa ja kyselet Fingosta mieltä askarruttavia kysymyksiä, joihin ei löydy vastauksia suoraan hakuoppaasta (pdf) tai hallinnollisista ja taloushallinnon vaatimuksista (pdf).  Hankkeen toinen projektihakukierros järjestetään vuonna 2025.

Katso Fingon Flickr-tililtä vielä tunnelmia hankkeen avausseminaarista!

Kaksi henkilöä poseeraa hankkeen roll-upin kanssa.
Hankekoordinaattori Jenni Tuominen ja hankepäällikkö Anni Vihriälä. Kuva: Doris Hakkarainen.