Kuva: PrathanChorruangsak / iStock

Saavutettavuus hybridiajassa -webinaarit jatkuvat

Marraskuusta lähtien Digiosaavat järjestöt hybridiajassa -webinaarisarjassa pureudutaan saavutettavuuden kysymyksiin.

Mitä uusia haasteita ja mahdollisuuksia digitalisoitunut hybridiaika eli samanaikaisesti kasvokkain ja etänä tapahtuva toiminta tuo järjestöjen työhön? Miten se vaikuttaa oppimiseen, osallisuuteen ja saavutettavuuteen?

Marraskuusta alkaen Digiosaavat järjestöt hybridiajassa -webinaarisarjassa pureudutaan saavutettavuuden kysymyksiin. Tervetuloa kuulemaan aiheesta lisää Fingon, Opintokeskus Siviksen ja Monihelin järjestämään kolmiosaiseen webinaarisarjaan, jossa hybridiajan saavutettavuutta käsitellään eri näkökulmista: oppimisen inklusiivisuuden, tekniikan sekä monikielisyyden ja maahan muuttaneiden kannalta.

Webinaarien ajankohdat:

Digiosaavat järjestöt hybridiajassa -sarja

Tässä koulutuskokonaisuudessa saat työkaluja ja vinkkejä järjestötoimintaan hybridiajassa. Webinaarisarjan toteuttaa yhteistyössä Kulttuuri- ja taidealan keskusjärjestö KULTA ry, Suomalaiset kehitysjärjestöt – Fingo, Opintokeskus Sivis, Suomen nuorisoalan kattojärjestö Allianssi ry, Monikulttuurijärjestöjen yhteistyöverkosto Moniheli ry, Suomen Olympiakomitea sekä SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry.