Uusia toimijoita Kepassa

Kepan jäseneksi hyväksyttiin lokakuisessa hallituksen kokouksessa kaksi uutta jäsentä: Emmaus-Westervik ja Fintiko Romano Forum.

Teksti: Saara Simonen

Molemmilla on jo usean vuoden kokemus järjestötyöstä ja toiminnasta paremman maailman puolesta.
Emmaus-Westervik on Tammisaaressa ja Raaseporissa toimiva järjestö, joka kuuluu maailmanlaajuisen Emmaus-liikkeeseen. Kirpputoritoiminnan avulla järjestö kerää varoja hankkeisiin, joita se tukee Perussa, Togossa, Liettuassa ja Bangladeshissa. Suomessa merkittävä osa Emmauksen työtä on tiedottaa kestävästä kulutuksesta sekä omista hankkeista. Emmaus-Westervik toimii läheisessä yhteistyössä muiden Suomen Emmaus-järjestöjen kanssa sekä kansainvälisen Emmaus-liikkeen aktiivisena jäsenenä.
Fintiko Romano Forum on Suomen romanijärjestöjen keskusliitto, joka kokoaa yhteen 16 romanijärjestöä. Foorumin tehtävänä on toimia jäsenjärjestöjensä edunvalvojana sekä kehittää ja vahvistaa romanijärjestöjä. Romanifoorumi pyrkii edistämään yhdenvertaisuutta ja valvoo osaltaan romanien ihmis- ja perusoikeuksien toteutumista. Tulevina vuosina Romanifoorumi aikoo aloittaa kehitysyhteistyöhankkeen romanien parissa.
Tervetuloa uudet jäsenet, toivottavasti löydätte tienne Kepan tarjoamiin palveluihin ja verkostoitumismahdollisuuksiin yhdessä muiden järjestöjen kanssa!