Uudet jäsensivut avautuvat

Tervetuloa lukemaan Kepan uutta jäsenblogia ja jäsensivuja! Tässä blogissa kerrotaan Kepan jäsenjärjestöjä koskettavista ajankohtaisista asioista, tapahtumista ja tunnelmista.

Teksti: Paula Lounasheimo

Jäsensivuille on koottu tietoa jäsenille suunnatuista palveluista, jäsenyydestä Kepassa ja miten sitä haetaan, jäsenuutisia ja aineistoja. Sivuilta löytyy myös jäsenrekisteri, jota selaamalla löydätte tietoa muista Kepan jäsenistä.
Mitä on odotettavissa tulevalta vuosikokoukselta? Miten meni Kehityspoliittinen päivä? Mitä koulutuksia on suunniteltu ensi keväälle? Esimerkiksi näihin kysymyksiin saa vastauksen jäsenblogia lukemalla. Aiheita voi myös itse ehdottaa, ja tekstejä kommentoida. Tarkoitus on tehdä blogista mahdollisimman hyvin jäsenjärjestöjen tarpeita palveleva kanava sekä tuoda Kepan henkilöstöä lähemmäksi järjestöjä. Annattehan siis pitkin matkaa reippaasti palautetta ja mahdollisia ideoita, jotta saamme blogin palvelemaan jäsenistöä parhaalla mahdollisella tavalla.
Uudet jäsensivut, joilla tämä jäsenblogikin majailee, korvaavat aiemmin toimineen Kepan extranetin. Uusille sivuille ei tarvita tunnuksia, vaan ne ovat kaikille avoimet. Voit lukea myös koko Kepa.fi-verkkosivuston uudistuksesta. Jäsenisivuilta löytyy monipuolisesti Kepan jäsenjärjestöille tai sellaiseksi haluaville suunnattua tietoa. Myös jäsensivuista otamme mielellämme vastaan palautetta. Voit lähettää sitä Kepa.fi-sivuston verkkotoimitukseen osoitteeseen verkkotoimitus@kepa.fi tai suoraan kirjoittajille, jolloin osoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kepa.fi. Rattoisia lukuhetkiä!
Kirjoittaja on Kepan jäsensihteeri.