Rohkeat ideat lentoon pilotilla

Kepalla on uusi ohjelma ja uudet kujeet.

Teksti: Kaisu Österinen

Tähän saakka Kepan maatoimistoissa on keskitytty antamaan hankeneuvontaa ja tuettu suomalaisjärjestöjen kumppaneita paikallisesti muun muassa koulutuksilla.
Nyt ollaan lanseeraamassa oppimispilotteja, joita voidaan toteuttaa siellä, missä Kepan oppimishaluiset jäsenjärjestöt kumppaneineen toimivat. Tarkoituksena on tukea ja mahdollistaa jäsenjärjestöjen kokeiluja ja oppimista Etelän työssään. Sitten kokemukset dokumentoimaan järjestöjen yhteiseksi opiksi.
Järjestöille avautuu nyt tuhannen taalan paikka toteuttaa rohkeita oppimista ja vastavuoroisuutta edistäviä ideoitaan, joihin ne eivät ole kansalaisjärjestörahoituksella tohtineet lähteä. Kepalaisista saa innokkaita sparraajia ja tukihenkilöitä monenmoiseen leikkiin.
Kepa kantaa kortensa kekoon panostamalla oppimispilottien suunnitteluun järjestöjen ideoiden ja toiveiden pohjalta, vastaamalla oppimispilottien dokumentoinnista ja kokemusten levittämisestä sekä maksamalla viulut.
Oppimispiloteissa on mahdollista kokeilla käytännössä niitä ideoita, joista järjestönne on niin usein haaveillut. Lukekaa lisää aiheesta Kepan Jäsensivujen Jäsenten oppimispilotit -osiosta ja lähtekää mukaan!

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-priority:99;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
mso-para-margin:0cm;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”,”serif”;}