Millaisen hallituksen Kepa tarvitsee? Keskustelu alkakoon!

Tämän jäsenblogin kommentit-osio odottaa Kepan jäsenten ajatuksia siitä, millainen hallitus Kepalle pitäisi syyskokouksessa koota.

Teksti: Anna-Sofia Joro

Kepan 26. marraskuuta pidettävässä syyskokouksessa valitaan Kepalle puheenjohtaja sekä 1. ja 2. varapuheenjohtaja ja hallitus, joka koostuu puheenjohtajien lisäksi enintään 15 varsinaisesta jäsenestä ja enintään kahdeksasta varajäsenestä. Hallitus valitaan kahden vuoden toimikaudeksi 2012-13.
Vaalien valmistelusta ja toimittamisesta vastaa Vaalivaliokunta, joka on valittu Kepan kevätkokouksessa 2011. Puheenjohtajana toimii Lauri Peltonen.
Kepan jäsenjärjestöillä on mahdollisuus esittää ehdokkaitaan hallituksen jäseneksi, varapuheenjohtajaksi tai puheenjohtajaksi. Tähän mennessä tulleet ehdokasilmoitukset löytyvät Kepan Vaalit 2011 -verkkosivulta. Ehdokkaiden esittelyt ja lista esittävistä järjestöistä löytyy lisäksi Kepan toimiston ilmoitustaululta.
Nyt vaalivaliokunnan tehtävä on valmistella esitys henkilövalinnoiksi siten, että hallitus olisi mahdollisimman toimintakykyinen ja edustaisi hyvin Kepan laajaa ja monipuolista jäsenkenttää. Jäsenjärjestöt voivat asettaa ehdokkaitaan aina syyskokoukseen asti, mutta pyydettyyn aikarajaan eli viime perjantaihin mennessä tehdyt esitykset auttavat vaalivaliokunnan työtä merkittävästi.

Vaalit 2011 (ehdokkaiden esittelyt, ym.)
Kepan syyskokous 2011 (asiakirjat, ym.)