Maa- ja teematapaamisia tulossa

Loppuvuoden aikana järjestetään vielä kaksi keskustelutilaisuutta järjestöille, ensimmäinen verovähennysoikeudesta ja toinen järjestöjen työstä Afganistanissa.

Teksti: Pauliina Saares

Lahjoitusten verovähennysoikeudesta keskustellaan tiistaina 30. marraskuuta kello 9-11. Ajatustenvaihtoa ovat alustamassa VaLa ry:n puheenjohtaja Tiina Saukko ja Attac ry:n puheenjohtaja Mikko Sauli. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet Kepan tapahtumakalenterista.
Afganistanissa toimiville järjestöille avautuu mahdollisuus vuoropuheluun torstaina 9.12. kello 10-12.30 järjestettävässä Kansalaisten ja kansalaisjärjestöjen Afganistan -tilaisuudessa. Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Suomen Rauhanliitto – YK -yhdistyksen, Kansalaisjärjestöjen konfliktinehkäisyverkosto KATUn ja SaferGlobe Finlandin kanssa, luvassa on monipuolisia näkökulmia Afganistan-työhön. Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet Kepan tapahtumakalenterista.
Kepan maa- ja teemakohtaiset järjestötapaamiset ovat hyvä keino tutustua samalla alueella ja samojen teemojen parissa työskenteleviin toimijoihin. Tapaamisissa vaihdetaan kuulumisia ja keskustellaan ajankohtaisista aiheista. Maa- ja teematapaamisista poikii usein myös uusia yhteistyömahdollisuuksia ja -ideoita. Tilaisuudet ovat avoimia, kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan.
Tilaisuuksien aiheet valikoituvat järjestöiltä tulleiden aloitteiden pohjalta. Jos mielessäsi on päivänpolttava keskusteluaihe tai jos vaikka tuntuu siltä, että olisi mukava oppia tuntemaan muita tietyllä alueella toimivia järjestöjä, laita sähköpostia osoitteeseen jasenpalvelut@kepa.fi.
Tervetuloa mukaan!