Solidaarisuuden hankkeessa kannustetaan köyhiä perheitä ottamaan hyöty irti mehiläistenhoidosta. Condegassa kokemukset ovat positiivisia. Kuva: Solidaarisuuden hankkeessa kannustetaan köyhiä perheitä ottamaan hyöty irti mehiläistenhoidosta. Condegassa kokemukset ovat positiivisia.

Järjestöjen työ Nicaraguassa jatkuu – katso kuvat ja video!

Suomen suurlähetystö Nicaraguassa sulkee ovensa vuoden 2013 lopussa, mutta Suomen ja Nicaraguan välillä jo 30 vuotta jatkunut kehitysyhteistyö ei siihen lopu.

Teksti: Anna-Sofia Joro Kuva: Anna-Sofia Joro

Nicaraguassa toimii tällä hetkellä kuusi Kepan jäsenjärjestöä, jotka jatkavat tuloksellista toimintaansa maassa.Vierailimme lokakuussa 2012 Kepan Nicaraguan toimistolla työskentelevän Kirsi Chavdan kanssa tapaamassa muutaman suomalaisjärjestön paikallisia kumppanijärjestöjä, ja kuulimme heidän työstään ja onnistumisistaan.Kepan Flickr-tilillä julkaistu kuvasarja sekä Youtube-video tarjoavat kiinnostavia esimerkkejä siitä, millaisten hankkeiden parissa suomalaisjärjestöt Nicaraguassa työskentelevät – ja mitä on saatu aikaan. Käy tutustumassa!Kepan jäsenjärjestöt Nicaraguassa – kuvakooste Flickr:ssäVideolla suomalaisjärjestöjen paikalliset kumppanit kertovat työstään ja onnistumisistaan.