Ilmoittaudu mukaan Kepan osallistumiskoneeseen

Kepa.fissä avattiin vuonna 2010 ns. osallistumiskone, jossa Kepan jäsenjärjestöt voivat mainostaa erilaisia osallistumismuotojaan. Nyt laajennamme mukana olevien järjestöjen määrää 20:llä.

Teksti: Jukka Aronen

www.kepa.fi/osallistu

Koneeseen osallistuvat järjestöt voivat mainostaa maksimissaan kahta toimintoa, kuten esimerkiksi verkkokampanjoitaan, julkaisujaan, vapaaehtoistyömahdollisuuksiaan tai vaikkapa kummilapsitoimintaansa.
Mainokset näytetään sekä osallistumiskoneessa että kaikilla alasivuilla oikeassa marginaalissa, jossa ne saavat tuhansia näyttökertoja kuukaudessa. Mainostaminen ei maksa mitään.
Toimintojen on oltava voimassa vuoden 2012 loppuun saakka, ja niistä on löydyttävä selkeää tietoa järjestön omilta verkkosivuilta. Pienet järjestöt voivat tarvittaessa saada Kepasta apua mainosmateriaalin luomiseen.
Kiinnostuitko? Ilmoittaudu välittömästi mukaan sähköpostitse osoitteeseen verkkotoimitus@kepa.fi. Mainitse viestissäsi järjestösi nimi ja yhteyshenkilön tiedot.
Mainosbannerit ja -tekstit toimitetaan Kepaan myöhemmin annettavien ohjeiden mukaisesti.
Otamme mukaan 20 nopeimmin ilmoittautunutta.
PS. Jos järjestösi on jo mukana koneessa, otamme yhteyttä lähiaikoina päivittääksemme koneessa olevat tietonne. Nyt ei tarvitse ilmoittautua uudelleen.