Kuvassa kolme naista ja mies tekemässä ryhmätyötä FVR-hankkeen avajaistilaisuudessa

Frame, Voice, Report! -hankkeen verkkosivu on avattu

EU-hankkeen uudelta verkkosivulta löytyvät päivitetyt hankedokumentit, mutta hakemuksia ei ole vielä mahdollista jättää.

Teksti: Johanna Harjunpää Kuva: Mirka Kartano

Frame, Voice, Report! -hankkeen yhteinen verkkosivu on vihdoin avattu osoitteessa www.framevoicereport.org. Sivusto on vasta julkaistu, joten virheitä voi esiintyä, eikä kaikkea sisältöä vielä ole näkyvissä.

Hakemuksia ei ole vielä mahdollista jättää, sillä verkkosivulle tuleva tietokanta avataan vasta 15.4., kuten tähän saakka on tiedotettu. Kepa ei valitettavasti pysty ottamaan vastaan hakemuksia ennen kuin tietokanta saadaan auki.

Uudelta verkkosivulta löytyvät nyt kaikki päivitetyt versiot hankedokumenteista. Varmistaaksesi, ettei mitään olennaista tietoa mene ohi, käytäthän katsomassa viimeisimpiä versioita dokumenteista.

Kooste päivityksiin, joita dokumentteihin on tehty

Hakuopas projektitukeen

Kieliasua on siistitty.
Aikaisemman EU-DEAR-rahoituksen vaikutusta hakukelpoisuuteen on tarkennettu. Aikaisempi EU-DEAR-rahoituksen hakeminen ei vaikuta hakukelpoisuuteen vaan ainoastaan se, jos järjestö on toteuttanut hankkeen EU-DEAR-rahoituksella.
Järjestöjen lisäksi säätiöt on lisätty hakukelpoisiksi organisaatioiksi.

Hallinnolliset ja taloudelliset vaatimukset

Kohta 8.2. koskien tietojen säilyttämistä: kolme vuotta on korjattu viideksi vuodeksi.
Kohta 6.1. koskien viestintätuotosten käyttöä: myös Euroopan komissiolla on oikeus käyttää järjestöjen tuottamia materiaaleja.

Hakulomake

On lisätty tieto siitä, että keskeneräisiä hakemuksia ei hyväksytä.

Budjettilomake

On lisätty sekä suomen- että englanninkielinen budjettilomake.

Etkö päässyt hankkeen avajaistilaisuuksiin?

FVR-hankkeesta järjestettiin maaliskuussa kaksi samansisältöistä infotilaisuutta, joissa esiteltiin hanketta, sen sisältämiä laatunäkökulmia ja projektiohjeistusta hakijoille. Näistä jälkimmäinen tilaisuus tallennettiin ja myös tilaisuudessa käytetty esitys on saatavilla.

Frame! -startti -tallenne Adobe Connectissa
Powerpoint-esitys Slidesharessa

Hakuaika jatkuu 3.5.2018 saakka

Hakemusten määräaika umpeutuu 3.5.2018 klo 23.59, joten aikaa hankehakemuksen kirjoittamiselle on vielä melkein kuukauden ajan. Vielä ehtii siis hyvin mukaan!