Kuvituskuva.

Maailma kylässä -festivaalin open call -ohjelmahaku organisaatioille 30.11. asti

Maailma kylässä –festivaali järjestetään ensi keväänä 29.–30.5.2021. Uudistuvan festivaalin ohjelmavalinnoissa painotetaan tulevaisuus-teemaan liittyvää ohjelmaa niin puheissa, elokuvissa kuin lastenohjelmassakin. Myös näytteilleasettajat ja muut osallistuvat organisaatiot voivat huomioida teeman toiminnassaan ja sisällöissään. Vaikutamme yhdessä tulevaisuuteen jo tänään.

Open call -ohjelmahaku organisaatioille käynnistyy 20.10. Ohjelmahaun kautta haetaan teemaan linkittyviä puheita, haastatteluita sekä elokuvia ja niihin liittyviä keskusteluita. Nyt kannattaa miettiä oman organisaation kärjet, tavoitteet ja kontaktit valmiiksi ja ehdottaa timanttista sisältöä festivaalille. Vain kaikista vaikuttavimmat, tulevaisuuteen linkittyvät, yleisöystävälliset ja pitkälle harkitut aiheet mahtuvat mukaan, sillä ohjelma-aikaa on tarjolla vähemmän kuin aiemmin. Festivaalin Puhelavan ohjelma striimataan verkkoon. Asiaohjelmaehdotuksia otetaan vastaan 30.11.2020 asti lomakkeen kautta.  

Organisaatiot voivat ehdottaa festivaalille voi myös lastenohjelmaa, näyttelyitä, työpajoja, performansseja ja muuta kulttuuriohjelmaa. Toivomme, että kulttuuriohjelmakin linkittyy tulevaisuus-teemaan mahdollisimman paljon. Kulttuuriohjelmaehdotuksia otetaan vastaan 30.11.2020 asti lomakkeen kautta.  

Lue lisää ohjelmayhteistyöstä

Miten suunnitella toimiva ja ainutlaatuinen puhe-esitys – Webinaari organisaatioille 5.11. 

Järjestöille ja muille organisaatioille tarkoitetussa webinaarissa käsitellään puheohjelman suunnittelua uudelle Maailma kylässä -festivaalille. Festivaalin ohjelmapäällikkö Johanna Eurakoski kertoo festivaalin uudistuvasta puheohjelmakonseptista ja puhekouluttaja Kaisa Osola kertoo, miten tehdään toimiva ja ainutlaatuinen puhe-esitys. Tervetuloa webinaariin torstaina 5.11 klo 10–11.30. Ilmoittaudu tällä lomakkeella viimeistään 3.11. 

Hinnasto ja aluekartta julkaistu 

Maailma kylässä -festivaalin hinnasto näytteilleasettajille, myyjille ja mainostajille on julkaistu. Lisäksi festivaalialueen alustava kartta on julkaistu suunnittelua varten. Kannattaa tutustua myös 30.9. pidetyn sidosryhmien infotilaisuuden materiaaliin, jossa kerromme tarkemmin ensi kevään festivaalin suunnitelmista. 

Näytteilleasettajien ilmoittautuminen alkaa 2.11. ja 1.12.  

Ilmoittautuminen teematelttoihin, isoille telttapaikoille ja sopimuskumppaneiksi alkaa 2.11. Pienien paikkojen ja myyntipaikkojen ilmoittautuminen alkaa 1.12. Kaikkien paikkojen ilmoittautuminen päättyy 22.2.2021. Ilmoittautuminen tapahtuu festivaalin verkkosivuille avautuvan lomakkeen kautta. Kannattaa huomata myös Early Bird -alennus 21.12.2020 mennessä ilmoittautuneille.  

Tervetuloa mukaan tekemään ensi vuoden festivaalista entistä upeampaa kestävän kehityksen suurtapahtumaa, kansalaisyhteiskunnan näyttämöä, viihtyisää koko perheen kulttuurifestivaalia sekä ajatuksia herättävää keskusteluareenaa! 

Festivaali toteutuu joka tapauksessa: normaalina festivaalina Suvilahdessa, rajoitetulla toiminnalla tai virtuaalisesti riippuen Covid19-pandemiaan liittyvistä rajoitustoimista. 

Lisätiedot