Kuva: Sakari Röyskö / Grafiikka: Julia Tavast

Tallenne: Sari Essayahin tentti – Presidentti ja 10 kysymystä kestävästä tulevaisuudesta

Miten Sari Essayah rakentaisi presidenttinä kestävämpää tulevaisuutta? Kuinka hän edistäisi ihmisoikeuksia? Mikä on Essayahista Suomen ulkopolitiikan tärkein yksittäinen arvo? Ja minkä yhden asian hän ainakin haluaisi muuttaa maailmasta?

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Nyt on aika esittää presidenttiehdokas Sari Essayahille kymmenen kysymystä kestävästä tulevaisuudesta – tervetuloa seuraamaan yksilötenttiä torstaina 4. tammikuuta kello 14.30. Kaikille avoin tilaisuus järjestetään laadukkaana verkkolähetyksenä Youtuben välityksellä.

Tenttisarjamme nostaa aikamme tärkeimmät kysymykset presidentinvaalien keskiöön: käsittelemme yksilötenteissä niin ilmastonmuutoksen torjuntaa, ihmisoikeuksia, demokratiaa kuin kestävää kehitystä.

Ulkopolitiikka on presidentin työn keskiössä. Arvojohtajana hänellä on myös erityinen rooli siinä, miten Suomi kantaa globaalia vastuuta ja asemoi itsensä kansainvälisesti.

Maailman kestävää tulevaisuutta koskevat kysymykset jäävät turhan usein myös sivurooliin presidentinvaalien tenteissä – vaikka niillä on mitä valtavin merkitys myös Suomelle.