Kuva: Antti Yrjönen / grafiikka: Julia Tavast

Tallenne: Li Anderssonin tentti – Presidentti ja 10 kysymystä kestävästä tulevaisuudesta

Mikä on presidenttiehdokas Li Anderssonin mielestä Suomen ulkopolitiikan tärkein arvo? Mitkä ovat hänestä toimivia tapoja edistää ihmisoikeuksia? Minkä yhden asian Andersson ainakin haluaisi muuttaa maailmasta? 

Hyväksy markkinointievästeet katsoaksesi videon.

Nyt on aika esittää presidenttiehdokas Li Anderssonille kymmenen kysymystä kestävästä tulevaisuudesta. Miksi? Koska ulkopolitiikka on presidentin työn keskiössä. Arvojohtajana hänellä on myös erityinen rooli siinä, miten Suomi kantaa globaalia vastuuta ja asemoi itsensä kansainvälisesti.

Maailman kestävää tulevaisuutta koskevat kysymykset jäävät turhan usein myös sivurooliin presidentinvaalien tenteissä – vaikka niillä on mitä valtavin merkitys myös Suomelle. Tämän tentin kymmenen kysymystä liittyvät Suomen globaaliin vastuuseen, kehityspolitiikkaan ja kestävään kehitykseen.

Tervetuloa seuraamaan Li Anderssonin yksilötenttiä! Tilaisuus on kaikille avoin, ja se järjestetään laadukkaana verkkolähetyksenä Youtuben välityksellä. Voit siis seurata tenttiä kotisohvalta tai toimistolta käsin.