Fingo Powerbankin Matchmaking Platform
Kuva: Days Agency

Järjestö, löydä yrityskumppani – Matchmaking Platform on julkaistu

Fingo Powerbank on julkaissut verkkosivuillaan Matchmaking Platformin. Palvelussa listataan yli 50 järjestöille potentiaalista yrityskumppania kehitysyhteistyöhön.

Teksti: Mika Niskanen Kuva: Days Agency

Rakentamisen asiantuntijoita, äitiyspakettien valmistajia ja aurinkosähköratkaisujen tuottajia – Fingo Powerbankin tuore Matchmaking Platform listaa yli 50 järjestöille soveltuvaa yrityskumppania.

Palvelussa on tiivis esittely kustakin yrityksestä, tietoa sen aiemmasta toiminnasta järjestöjen kanssa tai globaalissa etelässä, mahdollinen kontaktihenkilö sekä linkit yrityksestä kertoviin lisätietoihin.

Tutustu palveluun Fingo Powerbankin verkkosivuilla
 

”Järjestöt saavat helposti selattua palvelusta mielenkiintoisia yrityskumppaneita. Jos järjestöt etsivät yrityksiä erikseen, niin siinä syntyisi valtavasti päällekkäistä työtä. Kumppaneiden lisäksi palvelusta voi löytää myös oman järjestön työhön sopivia ratkaisuja”, sanoo Fingon kehittämisen ja innovaatioiden asiantuntija Mika Välitalo.

Välitalo painottaa, että kumppanuuksien rakentaminen on tärkeää kestävän tulevaisuuden saavuttamisessa – sen tavoittaminen vaatii yhteistyötä eri sektorien välillä.

Käy tutustumassa listaukseen ja etsi järjestöllesi sopiva yrityskumppani. Fingo Powerbankin henkilökunta auttaa myös mielellään Fingon jäsenjärjestöjä eteenpäin – löydät yhteystiedot verkkosivuiltamme.

Mukana on toistaiseksi ainoastaan suomalaisia yrityksiä, mutta palveluun listataan myöhemmin yrityksiä myös Itä-Afrikasta. Yritykset ovat valikoituneet listaukseen viime keväänä julkaistusta, konsultin laatimasta raportista. Jos haluat oman yrityksesi mukaan listaukseen, voit täyttää tämän lomakkeen.

Fingo Powerbank järjestää lisäksi verkostoitumistilaisuuksia yrityksille ja järjestöille myöhemmin tämän vuoden aikana.