Kuvituskuva.
Kuva: Camilla Hanhirova

Ilmoittautuminen Maailma kylässä -festivaalin näytteilleasettajaksi on alkanut

Vuoden 2020 Maailma kylässä -festivaalin isoille näytteilleasettajapaikoille ja teemaosastoille ilmoittautuminen on nyt avattu!

Kuva: Camilla Hanhirova

Isommilla paikoilla on mahdollista toteuttaa vaikuttavampia osastokokonaisuuksia, toimintaa, näyttelyitä ja aktiviteetteja, jotka jäävät paremmin kävijöiden mieleen. Teemakylät ovat erinomainen tapa tavoittaa yleisöä muiden saman aihepiirin toimijoiden kanssa. Isot paikat ja teemaosastot saavat myös tavallista enemmän näkyvyyttä festivaalin viestinnässä. Paikkoja on rajallinen määrä, ja ne myydään varausjärjestyksessä – ole siis nopea! 

Teemaosastolle yhdessä muiden vastaavien toimijoiden kanssa 

Rautatientorin kolme teemakokonaisuutta tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden tavoittaa yleisöä yhdessä muiden vastaavia palveluja tarjoavien toimijoiden kanssa.  

Vuoden 2020 teemaosastoista Open Finland -osastolla tavoittaa erityisesti uusia suomalaisia. Osastolla voi esitellä suomalaiseen yhteiskuntaan liittyviä palveluita ja mahdollisuuksia sekä viranomais-, järjestö-, koulutus-, harrastus- ja yrityspalveluita.  

Ilmastokylä tarjoaa järjestöille ja muille toimijoille mahdollisuuden esitellä suurelle yleisölle konkreettista toimintaansa ilmastonmuutoksen torjumiseksi sekä jakaa tietoa ilmasto-oikeudenmukaisuudesta.  

Vuoden 2020 uusi lanseeraus, Innovaatiokylä, puolestaan esittelee kestävän kehityksen innovaatioita ja tulevaisuuden näkymiä laidasta laitaan.  

Tutustu hinnastoon ja osallistumisehtoihin etukäteen 

Näytteilleasettajasivulta löytyvät hinnastot, osallistumisehdot sekä linkki ilmoittautumislomakkeelle.

Isojen paikkojen ja teemakylien varaaminen on nyt auennut. Peruspaikoille ilmoittautuminen alkaa 2.12. Kaikkien ilmoittautuminen päättyy 17.2.2020. Seuraa ilmoittautumisen avautumista festivaalin verkkosivuilla ja Facebookissa! 

Lisätiedot  

Laura Valoma 
Tuotantopäällikkö 
laura.valoma@fingo.fi 
+358 50 317 6709