Kuvassa on otsikko, jossa lukee: Presidentti ja 10 kysymystä kestävästä tulevaisuudesta - vaalitenttisarja. Joulu-tammikuu. Oikeassa reunassa on keltaista ja vasemmassa on malliteltu maapalloa.
Kuva: Julia Tavast

Fingo käynnistää presidenttiehdokkaiden tenttisarjan

Suomen uusi tasavallan presidentti aloittaa kautensa maailmanlaajuisten ongelmien keskellä – mutta hänellä on myös valtaa vaikuttaa, minkä roolin Suomi ottaa niiden ratkaisijana.

Miten presidenttiehdokkaat rakentaisivat kestävää tulevaisuutta? Millä tavoin he tarttuisivat käsillä oleviin kriiseihin ja konflikteihin? Mitkä ovat ehdokkaiden mielestä Suomen ulkopolitiikan tärkeimmät arvot? 

Fingo käynnistää joulukuussa kestävään tulevaisuuteen keskittyvän presidenttiehdokkaiden tenttisarjan. Tentit ovat suurelle yleisölle avoimia. Ne tuotetaan laadukkaana verkkolähetyksenä. Katsojat voivat siis seurata tenttejä kotisohvalta tai toimistolta käsin.

Tenteissä keskitytään kestävään tulevaisuuteen, koska Suomi tarvitsee seuraavalta presidentiltämme tulevaisuuspainotteista ajattelua – maailman moniin kriiseihin on helppoa upota, mutta tasavallan presidentin on kyettävä näkemään aarniometsä suuremmiltakin puilta.

Ensimmäiset yksilötentit käynnistyvät joulukuun puolivälissä.