Viestintäjohtaja

Kehitysjärjestöjen kattojärjestö Fingo ry hakee viestintäjohtajaa vakituiseen ja kokopäiväiseen työsuhteeseen 1.9.2019 alkaen.

Suomalaiset kehitysjärjestöt – Finnish Development NGOs Fingo on 300 järjestön yhteistyöjärjestö. Olemme globaalien kehityskysymysten asiantuntija, jonka missiona on reilumpi ja kestävämpi maailma. Jäsenjärjestömme tekevät työtä kehitysyhteistyön, kestävän kehityksen ja globaalikasvatuksen parissa.

Viestintäjohtajana johdat Fingon viestintää ja Maailma kylässä -festivaalin toteutusta. Olet myös Fingon johtoryhmän jäsen.

Fingon viestinnän tärkein tehtävä on tuoda näkyvyyttä kehitysjärjestöjen teemoille liittyen kestävään kehitykseen, kehitysyhteistyöhön, ilmastonmuutokseen, kestävään talouteen ja kansalaisyhteiskunnan tilaan. Viestintään kuuluu organisaatioviestintä, vaikuttamisviestintä, jäsen- ja muu sidosryhmäviestintä sekä mediayhteistyö. Lisäksi Fingo julkaisee laadukasta ja palkittua Maailman Kuvalehteä.

Maailma kylässä -festivaalin osalta viestintäjohtaja johtaa kulttuurifestivaalin toteutusta yhdessä festivaaliorganisaation kanssa, jonka ytimen muodostaa ohjelmatuotanto, tekninen tuotanto sekä viestintä ja markkinointi. Jokaisella näillä osa-alueella on oma vastuuhenkilönsä.

Tätä odotamme

Olet aikaansaava ja tuloshakuinen viestinnän tekijä ja sinulla on jo vuosien menestyksekästä kokemusta johtamisesta sekä onnistumisia tapahtumaviestinnän parissa.

Osaat laatia tavoitteellisia viestintästrategioita ja johtaa niiden toteuttamista. Ymmärrät, kuinka yhteiskunnallisesti vaikuttavaa viestintää tehdään, miten puheenaiheita luodaan ja kuinka suuri yleisö saadaan kiinnostumaan monimutkaisistakin globaaleista teemoista. Sinulla on kiinnostusta globaaleihin kehityskysymyksiin ja järjestöjen toimintaedellytysten tukemiseen. Olet jo ehtinyt luoda yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa hyödyllisiä verkostoja. Arvostamme myös, jos sinulla on näyttöä onnistuneesta varainhankinnasta.

Sinulla on kokemusta asiantuntijoiden johtamisesta, erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot sekä taitoa innostaa erilaisia sidos- ja kohderyhmiä. Hallitset sujuvasti molemmat kotimaiset kielet sekä englannin.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme merkityksellisen ja kiinnostavan tehtävän koko maailmaa koskevien kehityskysymysten parissa. Pääset käyttämään osaamistasi laajasti sekä kehittämään ja kokeilemaan uusia tapoja toteuttaa viestintää ja tapahtumatuotantoa yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa.

Modernit toimitilamme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingin Vallilassa. Fingon toiminnassa korostuu moniarvoisuus ja tasa-arvoiset mahdollisuudet. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.

Hakemukset ja lisätiedot

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen sekä ansioluetteloineen pyydetään lähettämään osoitteeseen rekry@fingo.fi

Hakemusten tulee olla perillä 14.8.2019 mennessä.

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Juha-Erkki Mäntyniemi, puh. 050 317 6695. Tiedustelut puhelimitse 8.8. klo. 15:00-17:00, 9.8. klo. 15-17 ja 12.8. klo. 14-16.