Viestintäharjoittelija Maailma kylässä -festivaalille 7.1.-5.7.2020

Maailma kylässä -festivaalin tuotantotiimi hakee viestintäharjoittelijaa palkalliseen ja kokopäiväiseen tehtävään. Harjoittelu tulee suorittaa osana opintoja.

Viestintäharjoittelijan tehtäviin kuuluu ensisijaisesti verkkosivujen ja sosiaalisen median sisällöntuotanto sekä mediatiedotuksessa, festivaalilehden tuotannossa ja markkinointiviestinnässä avustaminen.

Viestintäharjoittelijalta vaaditaan hyvää suomen kielen kirjallista taitoa. Hakijalta toivotaan kokemusta viestinnän tehtävistä, toimittajatyöstä sekä kuvankäsittely- ja taitto-ohjelmien perusteiden tuntemusta.

Julkaisujärjestelmien tuntemus, kokemus ja ymmärrys sosiaalisen median käytöstä, hyvä englannin kielen taito ja aiempi osallistuminen tapahtumatuotantoon ovat eduksi. Myös hyvät sosiaaliset taidot, paineensietokyky sekä ymmärrys isojen kokonaisuuksien hallinnasta ovat omiaan auttamaan tehtävien hoitamisessa.

Hakemukset 30.10. mennessä

Toivomme vapaamuotoisia hakemuksia ansioluetteloineen viimeistään keskiviikkona 30.10.2019 sähköpostilla info@maailmakylassa.fi. Osoitekenttään: viestintäharjoittelija. Hakemukseen tulee liittää lisäksi kaksi lyhyttä tekstinäytettä.

Lisätietoa harjoittelusta antaa festivaalin viestintä- ja varainhankintapäällikkö Nelli Korpi, nelli.korpi@fingo.fi tai 050 317 6698.

Maailma kylässä -festivaali

Maailma kylässä -festivaali on vuodesta 1995 lähtien järjestetty koko perheen ilmaisfestivaali. Tapahtuma innostaa suomalaisia toimimaan rohkeasti oikeudenmukaisen maailman puolesta. Tapahtuma on yksi Suomen suurimmista festivaaleista ja laajin järjestötapahtuma. Festivaalikävijöitä on vuosittain noin 80 000 ja näytteilleasettajia yli 400. Kulttuuri- ja asiaohjelmanumeroita on tapahtuman aikana yli 100.

Maailma kylässä festivaalin tuotantotiimissä työskentelee kevään ajan viestintäavustajan lisäksi viestintä- ja varainhankintapäällikkö, ohjelmapäällikkö, tuotantopäällikkö ja tuotantoavustaja sekä lukuisa joukko erilaisia vastaavia ja muita avustajia. Tiimin työpiste sijaitsee Vallilassa Fingon toimistolla.

Tapahtuma järjestetään 23.-24.5.2020 Helsingin Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla. Kevään 2020 teemana on tulevaisuus. Lisätietoja festivaalista: www.maailmakylassa.fi.

Festivaalin pääjärjestäjä on Fingo ry, joka on yli 300 kansalaisjärjestön kattojärjestö ja globaalien kehityskysymysten asiantuntijajärjestö.