Viestinnän asiantuntija

Fingo ry on 300 kehitysjärjestön yhteistyöjärjestö ja globaalien kehityskysymysten asiantuntija. Viestimme, koulutamme, kasvatamme, tuemme ja vaikutamme, jotta elämä olisi reilumpaa – ihan kaikkialla.

Mitä etsimme?

Etsimme viestintämme vahvistukseksi tehokasta viestinnän monitaituria, jonka toimenkuvaan kuuluu Maailman Kuvalehden toimitussihteerin tehtävät sekä monipuolinen sisällöntuotanto Fingon viestintäkanaviin. Työsuhde on vakituinen (37,5h/ viikko) ja työ alkaa mahdollisimman pian.

Viestinnän asiantuntijana teet palkittua, kuudesti vuodessa ilmestyvää Maailman Kuvalehteä ja Maailman Kuvalehden verkkolehteä. Lisäksi osallistut Fingon viestintään tuottamalla globaali- ja kehitysaiheista sisältöä, viestit erilaisista tapahtumista sekä tuet Fingon asiantuntijoita viestinnällisissä kysymyksissä. Osallistut myös viestinnän suunnitteluun sekä sosiaalisen median sisällöntuotantoon. Ymmärrät verkon analytiikkaa ja saat lukijat kiinnostumaan vaikeistakin aiheista.

Tehtävässä tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Pidät langat käsissäsi hektisissäkin tilanteissa, nautit monipuolisista työtehtävistä ja työskentelet luontevasti erilaisissa työryhmissä ja verkostoissa.

Sinulla on tehtävään sopiva yhteiskunnallinen ja/tai journalistinen koulutus, kokemusta journalistisesta sisällöntuotannosta ja editoinnista printti- ja verkkomediaan, asiantuntemusta globaaleista kehityskysymyksistä, näyttöä ja näkemystä viestinnästä ja sosiaalisen median käytöstä sekä erinomainen suomen ja englannin kielen taito.

Arvostamme oma-aloitteista, itsenäistä ja vastuuntuntoista otetta työhön. Video- ja kuvatoimittamisosaaminen, kokemus suomalaisella järjestökentällä tai kehittyvissä maissa toimimisesta ja ruotsin kielen taito ovat eduksesi.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle vastuullisen työn sekä mahdollisuuden päästä tekemään yhteiskunnallisesti vaikuttavaa viestintää mielenkiintoisten kehityskysymysten parissa yhteistyössä suomalaisen järjestökentän kanssa. Tarjoamme myös joustavat työajat, etätyömahdollisuuden sekä hyvinvointiasi tukevat työsuhde-edut.  

Perehdytämme sinut tehtäviisi sekä tarvitsemiisi ohjelmistoihin. Tukenasi on mukava, osaava ja innokas viestintätiimi sekä Fingon koko asiantuntijaverkosto. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Vallilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Lisätiedot:

Fingon toiminnassa korostuu moniarvoisuus ja tasa-arvoiset mahdollisuudet. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista. Lähetä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sekä cv:si ja palkkatoivomuksesi 9.12.2019 mennessä rekry@fingo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Salla Peltonen, p. 050 317 6710.