Viestinnän asiantuntija (EU-puheenjohtajuuskausi)

Suomalaiset kehitysjärjestöt – Finnish Development NGOs Fingo ry on 300 järjestön yhteistyöjärjestö. Olemme globaalien kehityskysymysten asiantuntija, jonka missiona on reilumpi ja kestävämpi maailma. Jäsenjärjestömme tekevät työtä kehitysyhteistyön, kestävän kehityksen ja globaalikasvatuksen parissa. Fingo toteuttaa koulutuksia ja neuvontaa, tekee vaikuttamistyötä, julkaisee palkittua Maailman Kuvalehteä, koordinoi järjestöjen tapahtumia eri puolilla Suomea ja järjestää vuosittain Suomen suurimman kulttuuri- ja järjestötapahtuman Maailma kylässä -festivaalin Helsingissä.

Fingo hakee nyt Suomen EU-puheenjohtajuuskauteen liittyen

Viestinnän asiantuntijaa

Haemme viestinnän asiantuntijaa Suomen EU-puheenjohtajuuskauteen liittyvään kehitysjärjestöjen kansainväliseen yhteishankkeeseen. Tehtävä on 14 kuukauden mittainen ja alkaa 7.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Olet aikaansaava ja tuloshakuinen viestinnän tekijä. Sinulla on jo takanasi työvuosia ja onnistumisia viestinnän parissa. Sinulla on hyvät verkostot mediaan ja tiedät, miten saat myös kansainvälisen median kiinnostumaan teemoistamme. Tuotat monipuolisesti sisältöjä verkkosivustoille ja hallitset viestinnän eri keinot ja kanavat. Osaat käyttää sosiaalista mediaa strategisesti ja tehokkaasti: ymmärrät analytiikkaa ja hallitset myös some-markkinoinnin.

Vastuullasi on

Tehtävänäsi on tuoda näkyvyyttä kehitysjärjestöjen teemoille liittyen kestävään kehitykseen, kehitysyhteistyöhön, ihmisoikeuksiin ja kansalaisyhteiskunnan tilaan. Työskentelet osana Fingon viestintätiimiä, joka vastaa organisaation viestinnän suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä ja seurannasta.

Mitä odotamme?

  • Vahvaa kokemusta mediaviestinnästä
  • Ymmärrys strategisesta viestinnästä sekä sen suunnittelusta ja seurannasta
  • Tapahtumaviestinnän osaamista
  • Kykyä monipuoliseen sisällöntuotantoon suomeksi ja englanniksi (tekstien tuottaminen, sosiaalisen median sisällöt ja ymmärrys visuaalisesta viestinnästä ja videotuotannosta)
  • Kiinnostusta globaaleihin kehityskysymyksiin ja järjestöjen työhön
  • Vähintään muutaman vuoden työkokemusta viestinnän alalta
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme merkityksellinen ja kiinnostavan tehtävän koko maailmaa koskevien kehityskysymysten parissa. Pääset kehittämään ja kokeilemaan uusia tapoja tehdä kohderyhmälähtöistä viestintää. Fingo on entisten kehitysyhteistyön kattojärjestöjen Kepan ja Kehyksen muodostama organisaatio, joka toimii jäsenjärjestönsä yhteistyön foorumina, globaalikysymysten asiantuntijana, vaikuttajana ja koordinoijana. Modernit toimitilamme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingissä, Vallilassa.

Lisätiedot

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 17.12. klo 24 osoitteeseen rekry@fingo.fi ”Viestinnän asiantuntija / EU”. Haastattelut järjestetään 19.12. ja 20.12. (haastattelu onnistuu myös etäyhteyden kautta tarvittaessa).

Lisätietoja antaa viestintäjohtaja Laura Häkli (puhelimitse 050 317 6710 tai sähköpostilla laura.hakli@fingo.fi).