Viestinnän asiantuntija

Suomalaiset kehitysjärjestöt – Finnish Development NGOs Fingo on 300 järjestön yhteistyöjärjestö. Olemme globaalien kehityskysymysten asiantuntija, jonka missiona on reilumpi ja kestävämpi maailma. Jäsenjärjestömme tekevät työtä kehitysyhteistyön, kestävän kehityksen ja globaalikasvatuksen parissa. Fingo järjestää koulutuksia ja neuvontaa, tekee vaikuttamistyötä, julkaisee palkittua Maailman Kuvalehteä, koordinoi järjestöjen tapahtumia eri puolilla Suomea ja järjestää vuosittain Suomen suurimman kulttuuri- ja järjestötapahtuman Maailma kylässä -festivaalin Helsingissä.

Fingo hakee nyt

Viestinnän asiantuntijaa

Haemme viestinnän asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen (sijaisuus) 14 kuukauden työsuhteeseen 7.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Olet luova ja tuottelias viestinnän osaaja, ja sinulla on jo takanasi työvuosia ja onnistumisia viestinnän parissa. Tunnet viestinnän eri keinot ja kanavat. Olet hyvä kirjoittaja, koordinoija ja hallitset suuria kokonaisuuksia, mutta sinulla on myös silmää yksityiskohdille. Käytät sosiaalista mediaa tehokkaasti ja strategisesti työssäsi.

Vastuullasi on

Fingossa tehtävänäsi on tuottaa monipuolisesti sisältöjä Fingon viestintäkanaville, viestiä Fingon globaalikasvatushankkeista, tehdä viestintää Fingon järjestämiin tapahtumiin liittyen (Maailma kylässä -festivaali, Mahdollisuuksien torit, Kehityspoliittinen päivä, Educa-messut). Työskentelet osana Fingon viestintäyksikköä, joka vastaa organisaation viestinnän suunnittelusta, toteutuksesta, kehittämisestä ja seurannasta.

Mitä odotamme?

  • Kykyä monikanavaiseen sisällöntuotantoon (tekstien tuottaminen, videotuotanto, sosiaalisen median sisällöt ja ymmärrys visuaalisesta viestinnästä)
  • Tapahtumakoordinoinnin ja -viestinnän osaamista
  • Vähintään muutaman vuoden työkokemusta viestinnän alalta
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Ymmärrys strategisesta viestinnästä sekä sen suunnittelusta ja seurannasta
  • Kiinnostusta globaaleihin kehityskysymyksiin ja järjestöjen työhön
  • Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme merkityksellinen ja kiinnostavan tehtävän koko maailmaa koskevien kehityskysymysten parissa. Pääset kehittämään ja kokeilemaan uusia tapoja tehdä kohderyhmälähtöistä viestintää. Fingo on entisten kehitysyhteistyön kattojärjestöjen Kepan ja Kehyksen muodostama organisaatio, joka toimii jäsenjärjestönsä yhteistyön foorumina, globaalikysymysten asiantuntijana, vaikuttajana ja koordinoijana. Modernit toimitilamme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien päässä Helsingissä, Vallilassa.

Lisätiedot

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään 17.12. klo 24 osoitteeseen rekry@fingo.fi ”Viestinnän asiantuntija”. Haastattelut järjestetään 19.12. ja 20.12. (haastattelu onnistuu myös etäyhteyden kautta tarvittaessa).

Lisätietoja tarvittaessa antaa viestintäjohtaja Laura Häkli (puhelimitse 050 317 6710 tai sähköpostilla laura.hakli@fingo.fi).