Kuva Fingon henkilökunnasta.

Vaikuttamisviestinnän asiantuntija

Etsimme viestintämme vahvistukseksi tehokasta ja luovaa vaikuttamisviestinnän asiantuntijaa suunnittelemaan ja toteuttamaan Fingon viestintää päättäjille ja vaikuttajille.

Suomalaiset kehitysjärjestöt – Finnish Development NGOs Fingo ry on noin 280 kehitysjärjestön yhteistyöjärjestö ja globaalien kehityskysymysten asiantuntija. Viestimme, koulutamme, kasvatamme, tuemme ja vaikutamme, jotta maailma olisi reilumpi – ihan kaikille.    

Etsimme viestintämme vahvistukseksi tehokasta ja luovaa vaikuttamisviestinnän asiantuntijaa suunnittelemaan ja toteuttamaan Fingon viestintää päättäjille ja vaikuttajille. Työsuhde on määräaikainen vanhempainvapaan sijaisuus ajalle 1.10.2021−31.8.2022. Olisitko juuri sinä etsimämme henkilö? 

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävässä suunnittelet ja tuotat monipuolista sisältöä Fingon viestintäkanaviin ja tuet osaamisellasi erityisesti Fingon vaikuttamistyötä. Olet avoin ja työtä pelkäämätön tekijätyyppi. Ideoit, innostat ja tartut napakasti härkää sarvista suuriltakin tuntuvien haasteiden edessä.  

Tehtävässä tarvitset erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Pidät langat käsissäsi hektisissäkin tilanteissa, nautit monipuolisista työtehtävistä ja työskentelet luontevasti erilaisissa työryhmissä ja verkostoissa.   

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus, sujuva suomen ja englannin kielen taito, useamman vuoden kokemus viestinnän monipuolisista tehtävistä sekä asiantuntemusta globaaleista kehityskysymyksistä. Arvostamme strategista näkemystä viestinnän kehittämisestä sekä oma-aloitteista, itsenäistä ja vastuuntuntoista otetta työhön. Vaikuttamistyön kokemus, ruotsin kielen taito, kuvankäsittelyn, graafisen suunnittelun sekä video- ja podcast-tuotannon perusteiden hallinta ovat eduksesi.  

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä tekemään yhteiskunnallisesti vaikuttavaa viestintää mielenkiintoisten kehityskysymyksien parissa yhteistyössä suomalaisen järjestökentän kanssa sekä vastuullisen työn, jossa pääset kehittämään koko organisaation viestintää. Tarjoamme myös joustavat työajat, laajat etätyömahdollisuudet sekä hyvinvointiasi tukevat työsuhde-edut.   

Perehdytämme sinut tehtäviisi sekä tarvitsemiisi ohjelmistoihin. Tukenasi on mukava, osaava ja innokas viestintätiimi sekä Fingon koko asiantuntijaverkosto. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Vallilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Fingon toiminnassa korostuu moniarvoisuus ja tasa-arvoiset mahdollisuudet. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.  
  
Lähetä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sekä cv:si ja palkkatoivomuksesi 17.9.2021 mennessä rekry@fingo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Salla Peltonen, p. 050 317 6710.  

Lue lisää meistä, fingo.fi