Vaikuttamistyön assistentti (harjoittelija) Fingon vaikuttamisyksikköön

Haluatko parantaa maailmaa vaikuttamalla Suomen ja EU:n kehityspolitiikkaan? Innostutko, kun puhutaan kehitysyhteistyön tulevaisuudesta muuttuvassa maailmassa? Kiinnostavatko sinua veroihin, ilmastoon, kestävään kehitykseen ja kansalaisyhteiskunnan vahvistamiseen liittyvät asiat?  

Fingon vaikuttamisyksikkö etsii assistenttia (harjoittelijaa) palkalliseen ja kokopäiväiseen tehtävään aikavälille 1.9–31.12.2021. Paikka on tarkoitettu korkeakoulu-, yliopisto- tai ammattikorkeakouluopiskelijoille, joka suorittaa harjoittelun osana opintojaan.

Assistentti toimii avustajana Fingon vaikuttamisyksikössä. Teemme vaikuttamistyötä yhdessä  jäsentemme kanssa sekä tuotamme tietoa keskeisistä kehityskysymyksistä. Fingon vaikuttamistyön tavoitteena on, että poliittiset päättäjät ja viranhaltijat hyödyntävät kansalaisyhteiskunnan asiantuntemusta ja edistävät globaalia oikeudenmukaisuutta ja kestävää kehitystä päätöksenteossa.

Harjoittelu tarjoaa mainion näköalapaikan kansalliseen ja kansainväliseen kehityspolitiikkaan ja muihin politiikan lohkoihin sekä suomalaiseen järjestökenttään. Harjoittelija työskentelee Fingon toimistolla Vallilassa.

Assistentin tehtäviin kuuluu vero-oikeudenmukaisuutta käsittelevän raportin työstämiseen osallistuminen sekä avustaminen Fingon työryhmätoiminnassa, tilaisuuksien ja webinaarien järjestämisessä, vaikuttamistyössä ja muissa yksikön tehtävissä.

Harjoittelijalta edellytetään kiinnostusta globaaleihin kysymyksiin, opintoja soveltuvalta alalta vähintään kahden vuoden verran, analyyttistä otetta, hyvää kirjallista viestintää suomeksi, hyvää englannin kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä ryhmässä. Arvostamme järjestökokemusta, esimerkiksi vapaaehtoistyöstä tai luottamustehtävistä.  

Hakemukset 21.6. mennessä

Toivomme vapaamuotoisia hakemuksia ansioluetteloineen viimeistään maanantain 21.6.2021 aikana sähköpostilla osoitteeseen rekry@fingo.fi. Osoitekenttään: vaikuttamisen assistentti.

Lisätietoa harjoittelusta antaa kestävän talouden asiantuntija Outi Hakkarainen puhelimitse numerosta 050 317 6728 tiistaina 15.6. klo 10-13 ja perjantaina 18.6. klo 13-16, tai sähköpostitse outi.hakkarainen@fingo.fi. Haastattelut pidetään tiistaina 29.6.

Suomalaiset kehitysjärjestöt – Finnish Development NGOs Fingo ry on 280 kehitysjärjestön yhteistyöjärjestö ja globaalien kehityskysymysten asiantuntija. Viestimme, koulutamme, kasvatamme, tuemme ja vaikutamme, jotta elämä olisi reilumpaa – ihan kaikkialla.

Lue lisää meistä: fingo.fi