Tuotantoharjoittelija Maailma kylässä -festivaalille 7.1.-5.7.2020

Maailma kylässä -festivaalin tuotantotiimi hakee tuotantoharjoittelijaa palkalliseen ja kokopäiväiseen tehtävään. Harjoittelu tulee suorittaa osana opintoja.

Tuotantoharjoittelijan tehtäviin kuuluu ensisijaisesti näytteilleasettajatoiminnassa, alue- ja teknisessä tuotannossa sekä ohjelmatuotannossa avustaminen. Tehtäviin sisältyy myös potentiaalisten näytteilleasettajien kontaktointia, sekä päivittäisissä toimistorutiineissa avustamista.

Tuotantoharjoittelijalta vaaditaan hyvää suomen ja englannin suullista ja kirjallista osaamista ja Officen ohjelmiston, erityisesti Excelin hyvää hallintaa.

Tapahtuma- ja kulttuurituotannon tuntemus sekä asiakaspalveluhenkisyys, hyvät sosiaaliset taidot, paineensietokyky sekä ymmärrys isojen kokonaisuuksien hallinnasta ovat omiaan auttamaan tehtävien hoitamisessa.

Hakemukset 30.10. mennessä

Toivomme vapaamuotoisia hakemuksia ansioluetteloineen viimeistään keskiviikkona 30.10.2019 sähköpostilla info@maailmakylassa.fi. Otsikkokenttään: tuotantoharjoittelija.

Lisätietoa harjoittelusta antaa festivaalin tuotantopäällikkö Laura Valoma, laura.valoma@fingo.fi tai 050 317 6709.

Maailma kylässä -festivaali

Maailma kylässä -festivaali on vuodesta 1995 lähtien järjestetty koko perheen ilmaisfestivaali. Tapahtuma innostaa suomalaisia toimimaan rohkeasti oikeudenmukaisen maailman puolesta. Tapahtuma on yksi Suomen suurimmista festivaaleista ja laajin järjestötapahtuma. Festivaalikävijöitä on vuosittain noin 80 000 ja näytteilleasettajia yli 400. Kulttuuri- ja asiaohjelmanumeroita on tapahtuman aikana yli 100.

Maailma kylässä festivaalin tuotantotiimissä työskentelee kevään ajan tuotantoavustajan lisäksi viestintä- ja varainhankintapäällikkö, ohjelmapäällikkö, tuotantopäällikkö ja viestintäavustaja sekä lukuisa joukko erilaisia vastaavia ja muita avustajia. Tiimin työpiste sijaitsee Vallilassa Fingon toimistolla.

Tapahtuma järjestetään 23.-24.5.2020 Helsingin Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla. Kevään 2020 teemana on tulevaisuus. Lisätietoja festivaalista: www.maailmakylassa.fi.

Festivaalin pääjärjestäjä on Fingo ry, joka on yli 300 kansalaisjärjestön kattojärjestö ja globaalien kehityskysymysten asiantuntijajärjestö.