Siviilipalvelus: Viestintä- ja tapahtuma-assistentti 

Suomalaiset kehitysjärjestöt Fingo ry on lähes 300 kehitysjärjestön yhteistyöjärjestö ja globaalien kehityskysymysten asiantuntija. Viestimme, koulutamme, kasvatamme, tuemme ja vaikutamme, jotta elämä olisi reilumpaa – ihan kaikkialla. 

Haemme nyt siviilipalvelushenkilöä viestintä- ja tapahtuma-assistentin tehtävään Helsinkiin. Toimenkuvaasi kuuluvat Fingon viestinnän, Maailman Kuvalehden ja Maailma kylässä  
-festivaalin monipuoliset avustavat tehtävät sekä jonkin verran hallinnollisia vastuita.  

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa sekä jonkin verran kokemusta viestinnästä ja/tai tapahtumatuotannosta, mutta ennen kaikkea reipasta asennetta ja innostusta oppia uutta. Arvostamme oma-aloitteista, itsenäistä ja vastuuntuntoista otetta työhön sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Tehtävässä tarvitset myös hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Toivoisimme, että pystyisit aloittamaan työpalvelun elokuussa 2020. 

Lähetä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sekä cv:si 10.6.2020 mennessä mailto:rekry@fingo.fi. Lisääthän viestin otsikkoon tekstin: siviilipalvelus. 

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäjohtaja Salla Peltonen, p. +358 50 317 6710, ma 25.5. klo 15.30−17 tai to 4.6. klo 15−16. Haastattelut järjestetään kesäkuun alussa. 

 
Lue lisää meistä: fingo.fimaailmankuvalehti.fimaailmakylassa.fi