Kuva Fingon henkilökunnasta.

Projektipäällikkö, Transformer 2030 -täydennyskoulutushanke

Fingo hakee projektipäällikköä juuri käynnistyvään Transformer 2030 – Kestävyysosaajat -hankkeeseen.

Fingo hakee projektipäällikköä juuri käynnistyvään Transformer 2030 – Kestävyysosaajat -hankkeeseen. Hanke toteuttaa opettajille ja varhaiskasvattajille täydennyskoulutuksia verkossa ja eri puolilla Suomea. Työsuhde on 50 prosentin työajalla ja kestää hankkeen ajan 22.5.2022-31.12.2023 tai sopimuksen mukaan. 

Hanke toteutetaan Opetushallituksen rahoituksella yhteistyössä noin kymmenen globaalikasvatusta tekevän järjestön sekä tutkimusta edustavien tahojen kanssa, ja se perustuu aiempiin onnistuneisiin yhteishankkeisiin

Transformer 2030 edistää opettajien sisällöllistä ja pedagogista osaamista kestävän elämäntavan eri sisältökokonaisuuksista globaalikasvatuksen näkökulmasta. Keskeisiä ajatuksia hankkeen taustalla ovat systeeminen lähestymistapa kestävyyteen, ekososiaalinen sivistys sekä arvomaailman merkitys vastuullisen toiminnan kannalta. Hankkeessa tarjotaan opettajille työkaluja, joiden avulla kestävän elämäntavan rakentaminen toimijuuden kautta on mahdollista.

Projektipäällikön tehtäviin kuuluun 

  • Transformer 2030 -projektin hallinta ja talouden seuranta
  • Hankeorganisaation koordinaatio
  • Hankkeen loppuarviointi ja -raportointi 
  • Hankkeessa toteutettavien koulutusten ja niihin liittyvien materiaalien suunnittelu yhdessä mukana olevien toimijoiden kanssa
  • Koulutusten ja materiaalituotannon koordinointi, sisäinen ja ulkoinen viestintä ja markkinointi, ilmoittautumisten vastaanottaminen ja osallistujien ohjeistaminen
  • Fasilitointi ja tekninen apu koulutustilaisuuksissa 

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus ja näkemystä globaalikasvatukseen liittyvistä kysymyksistä sekä käytännön kokemusta vastaavista projektihallinnan tehtävistä ja yhteistyön fasilitoinnista. Projektijohtamisen kokemus sekä opetusalan tuntemus ovat eduksi. Arvostamme oma-aloitteista, itsenäistä ja vastuuntuntoista otetta työhön sekä erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. 

Mitä tarjoamme sinulle?

Transformer 2030 -hankkeessa pääset edistämään koulumaailman muutosta yhdessä asiantuntevien ja innostuneiden hankekumppanien kanssa. Tämän monialaisen järjestö- ja tutkijajoukon lisäksi tulet tapaamaan useita kymmeniä koulutuksista innostuvia opettajia ja kasvattajia, joiden kanssa on ilo työskennellä.

Projektipäällikkö työskentelee Fingon oppimisyksikössä, jossa pääset osaksi globaalikasvatuksen ja oppimisen asiantuntijoiden mukavaa yhteisöä.

Tarjoamme joustavat työajat, ja myös normaaliaikoina hyvät etätyömahdollisuudet sekä hyvinvointiasi tukevat työsuhde-edut. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Suvilahdessa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Työaika on noin 19 tuntia viikossa.

Fingon toiminnassa korostuu moniarvoisuus ja tasa-arvoiset mahdollisuudet. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.

Lähetä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sekä cv:si tiistaihin 17.5.2022 klo 16 mennessä rekry@fingo.fi. Lisääthän viestin otsikkoon tekstin: Projektipäällikkö.

Lisätietoja tehtävästä antaa oppimisyksikön johtaja Outi Hannula vain sähköpostitse outi.hannula@fingo.fi. Haastattelut järjestetään noin 20.5. etäyhteyksin.