Oppimisen asiantuntija

Suomalaiset kehitysjärjestöt – Finnish Development NGOs Fingo ry on 300 kehitysjärjestön yhteistyöjärjestö ja globaalien kehityskysymysten asiantuntija. Viestimme, koulutamme, kasvatamme, tuemme ja vaikutamme, jotta elämä olisi reilumpaa – ihan kaikkialla. 

Haemme nyt työyhteisömme vahvistukseksi innostavaa, osaavaa ja kehittämishaluista oppimisen asiantuntijaa. Työsuhde on vakituinen (37,5h/ viikko) ja alkaa mahdollisimman pian.  

Tehtävässä suunnittelet ja toteutat oppimismahdollisuuksia kehitysjärjestöille. Aiheet nousevat järjestöjen tarpeista ja uusista trendeistä koskien erityisesti kehitysyhteistyötä, globaalikasvatusta, vaikuttamistyötä ja kampanjointia. Toteutat erilaisia oppimistilaisuuksia ja opintopiirejä, kehität verkkomateriaaleja ja muuta digitaalista oppimista sekä neuvot ja sparraat järjestöjä henkilökohtaisesti. Sisältöjen ideoinnissa ja oppimistoiminnan kehittämisessä teet tiivistä yhteistyötä koko oppimisyksikön ja muiden Fingon asiantuntijoiden kanssa. 

Olet innostava kouluttaja ja kokenut oppimisen fasilitoija, jolla on jo takana työvuosia ja onnistumisia kouluttamisen saralla. Osaat käyttää erilaisia pedagogisia menetelmiä ja lähestymistapoja hyväksesi. Sydämesi sykkii luovuudelle, uuden oppimiselle ja ihmisten arvostavalle kohtaamiselle, ja ymmärrät rakentavan kriittisyyden, arvojohdonmukaisuuden ja myötätunnon merkityksen ihmisten ja maailman muuttamisessa.  

Sinulla on tehtävään sopiva koulutus sekä pedagogista osaamista ja kokemusta mielellään myös verkko-oppimisesta ja verkkomateriaalien tuottamisesta sekä hyvä suomen ja englannin kielen taito. Arvostamme oma-aloitteista, itsenäistä ja vastuuntuntoista otetta työhön sekä erinomaisia vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Monenlainen globaalikysymysten ja järjestötyön tuntemus sekä kehitysyhteistyökokemus ovat eduksi työssäsi. 

Mitä tarjoamme? 

Fingossa pääset kokeilemaan ja kehittämään erilaisia oppimisen menetelmiä ja havaitsemaan uusia aikuiskoulutuksen ja digioppimisen tuulia yhteiseksi hyväksi. Innostavan ja asiantuntevan oppimisyksikön lisäksi tapaat vuosittain satoja motivoituneita, globaalisti tärkeiden kysymysten parissa toimivia järjestöihmisiä, joiden kanssa on ilo työskennellä. 

Tarjoamme myös joustavat työajat, etätyömahdollisuuden sekä hyvinvointiasi tukevat työsuhde-edut. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Vallilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.  

Fingon toiminnassa korostuu moniarvoisuus ja tasa-arvoiset mahdollisuudet. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista. 

Lähetä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sekä cv:si ja palkkatoivomuksesi 26.1.2020 mennessä rekry@fingo.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa oppiminen ja innovaatiot yksikön johtaja Outi Hannula, p. 050 317 6720. Haastattelut järjestetään 27.1. alkavalla viikolla.