Kumppanuus- ja varainhankintapäällikkö

Suomalaiset kehitysjärjestöt Fingo ry on lähes 300 kehitysjärjestön yhteistyöjärjestö ja globaalien kehityskysymysten asiantuntija. Viestimme, koulutamme, kasvatamme, tuemme ja vaikutamme, jotta elämä olisi reilumpaa – ihan kaikkialla.

Koetko tulostavoitteet innostavina haasteina? Oletko elementissäsi erilaisten ihmisten parissa ja sukkuloit sutjakasti verkostoissa? Sykkiikö sydämesi oikeudenmukaisen maailman ja kestävän tulevaisuuden rakentamiselle? Jos vastaat kyllä, saatamme olla juuri sinun seuraava työpaikkasi!

Haemme nyt työyhteisömme vahvistukseksi

Kumppanuus- ja varainhankintapäällikköä

vastaamaan Fingon varainhankinnan suunnittelusta, budjetoinnista, toteutuksesta, seurannasta ja kehittämisestä sekä Maailma kylässä -festivaalin rahoituksesta. Fingon varainhankinnassa seuraat kansainvälisiä kehitysrahoituksen trendejä, kartoitat sekä suomalaisia että kansainvälisiä rahoitusvaihtoehtoja ja luot Fingolle strategisia kumppanuuksia ja varainhankintamuotoja. Olet mukana kehittämässä Fingon kykyä tukea ja vahvistaa jäsenjärjestöjämme kehitysrahoituksen alueella.

Työssäsi teet myös Maailma Kylässä -festivaalia tutuksi potentiaalisille yhteistyökumppaneille, hankit festivaalille rahoitusta ja taloudellisia yhteistyökumppanuuksia ja vastaat näihin liittyvistä neuvotteluista sekä sopimusten laadinnasta. Toimit tiiviissä yhteistyössä festivaalin tuotantotiimin sekä lukuisten järjestöjen, viranomaisten ja sidosryhmien kanssa ja koordinoit varainhankinnan tuloksellista etenemistä.

Mitä toivomme sinulta?

Olet rohkea, energinen ja positiivisella tekemisen asenteella varustettu kollega. Suuretkin asiakokonaisuudet pysyvät näppärästi hallussasi ja omalla osaamisellasi innostat ja motivoit myös työtovereitasi. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja vahvaa näyttöä erityyppisten varainhankinnan muotojen tuloksellisesta hoitamisesta sekä projektien hallinnasta. Osaat hyvin navigoida kehitysrahoituksen viidakossa, tunnet julkisen ja yksityisen rahoituksen mahdollisuudet sekä trendit, kuten vaikuttavuussijoittamisen lisääntyminen.

Arvostamme oma-aloitteista, itsenäistä ja vastuuntuntoista otetta työhön sekä erinomaisia vuorovaikutus-, esiintymis- ja tiimityöskentelytaitoja sekä paineensietokykyä. Toivomme myös hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Globaalikysymysten, järjestötyön ja tapahtumatuotannon tuntemus ovat eduksi työssäsi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme merkityksellisen ja kiinnostavan tehtävän koko maailmaa koskevien kehityskysymysten parissa. Työsi tukena on koko Fingon asiantuntijaverkosto sekä osaava ja innokas Maailma kylässä -festivaalin tuotantotiimi. Lisäksi tarjoamme joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet sekä hyvinvointiasi tukevat työsuhde-edut. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Vallilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa MPS-konsultti Sani Kaajas, puh. 020 746 9453. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si MPS:n sivuilla 29.11.2020 mennessä. Lue lisää meistä: fingo.fimaailmakylassa.fi.

Hae paikkaa