Kuva Fingon henkilökunnasta.

Järjestelmäasiantuntija

Haemme tietojärjestelmiemme kehittämiseen kokenutta, innostavaa, osaavaa ja monipuolista asiantuntijaa, jolla on kykyä kehittää Fingon tietojärjestelmiä yhteistyössä ulkoisten kumppaneiden kanssa.

Suomalaiset kehitysjärjestöt – Finnish Development NGOs Fingo ry on noin 270 kehitysjärjestön yhteistyöjärjestö ja globaalien kehityskysymysten asiantuntija. Viestimme, koulutamme, kasvatamme, tuemme ja vaikutamme, jotta maailma olisi reilumpi – ihan kaikille.   

Haemme tietojärjestelmiemme kehittämiseen kokenutta, innostavaa, osaavaa ja monipuolista asiantuntijaa, jolla on kykyä kehittää Fingon tietojärjestelmiä yhteistyössä ulkoisten kumppaneiden kanssa. Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva työsuhde. Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.  

Innostutko toimimisesta kansalaisyhteiskunnan kentässä, missä puhumme kestävän kehityksen ja kehitysyhteistyön tulevaisuudesta muuttuvassa maailmassa ja edistämme toimia, joilla luomme kestävämpää maailmaa? Haluatko olla osa tiimiä ja tuoda oman panoksesi tuloksekkaan työn tukemiseen tulevaisuuden tietojärjestelmien avulla? Jos vastasit kyllä, niin saatamme olla juuri sinun seuraava työpaikkasi!

Tehtävän sisältö

Asiantuntijana suunnittelet ja toteutat tiedonhallinnan ja arkistoinnin kehittämistä. Olet aktiivinen ulkoisten kumppaneiden valinnassa ja sujuvan yhteistyön varmistamisessa. Sisäisten ja ulkoisten viestintäkanavien ja niihin liittyvien palvelujen ylläpitäminen ja kehittäminen on prioriteettisi.

Yhteistyössä kumppaneiden kanssa pidät henkilökunnan tietotaitoa ajan tasalla alati muuttuvassa ja kehittyvässä tiedonhallinnan maailmassa ja varmistat, että tietojen käsittelymme on hyvin turvattua.

Optimoit ja automatisoit prosesseja ja toimintamalleja sujuvan ja resurssitehokkaan toiminnan mahdollistamiseksi. Laitehankinnat ja IT-budjetti ovat myös vastuullasi.

Mitä toivomme sinulta?

Aktiivista ja itsenäistä otetta ongelmanratkaisuun, sekä kykyä katsoa asioita loppukäyttäjän näkökulmasta. Hyviä viestintä- ja dokumentointitaitoja, näyttöä ulkoisten kumppanuuksien kehittämisestä ja laajojen projektikokonaisuuksien hallinnasta. Hyviä tietoteknisiä valmiuksia toimia ja kehittää pilviympäristöämme Microsoft 365-ympäristössä.

Soveltuvaa koulutusta ja riittävää työkokemusta vastaavista tehtävistä.

Hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, toisaalta työskentelet vaivatta myös itsenäisesti. Sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa suomeksi ja englanniksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja kiinnostavan tehtävän globaalin oikeudenmukaisuuden ja kehityskysymysten parissa. Pääset toteuttamaan järjestelmäkehittämisen taitojasi yhdessä asiantuntevien ja mukavien fingolaisten kanssa monipuolisessa kehitysjärjestöjen toimintakentässä.

Tarjoamme joustavat työajat, ja myös normaalitilanteessa hyvät etätyömahdollisuudet sekä hyvinvointiasi tukevat työsuhde-edut. Uusi toimistomme sijaitsee Helsingin Suvilahdessa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Fingon toiminnassa korostuu moniarvoisuus ja tasa-arvoiset mahdollisuudet. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista.

Hakeminen

Lähetä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sekä cv:si ja palkkatoivomuksesi 5.6. mennessä osoitteeseen rekry@fingo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Juha-Erkki Mäntyniemi, p. +358 50 317 6695 tai hallintojohtaja Elina Kokkonen, p. +358 50317 6730, 30.5. klo 10-11 ja 3.6. klo 9-10.

Lue lisää meistä: fingo.fi