Kuva Fingon henkilökunnasta.

Harjoittelija – jäsensuhteiden & toiminnan kehittämisen yksikkö

Suomalaiset kehitysjärjestöt – Finnish Development NGOs Fingo ry on lähes 300 kehitysjärjestön yhteistyöjärjestö ja globaalien kehityskysymysten asiantuntija. Viestimme, koulutamme, kasvatamme, tuemme ja vaikutamme, jotta elämä olisi reilumpaa – ihan kaikkialla.

Haemme Fingon jäsenjärjestöpalveluiden ja toiminnan kehittämisen tueksi reipasta ja järjestömaailmassa viihtyvää harjoittelijaa. Kyseessä on opintoihin liittyvä työharjoittelu marraskuun alusta vuoden 2021 loppuun.

Tehtävän sisältö

Jäsensuhteiden ja toiminnan kehittämisyksikön harjoittelijana sinulla on mm. seuraavia tehtäviä:

  • avustaminen jäsendatan keräämiseen ja visualisointiin liittyvässä projektissa
  • avustaminen Fingon tapahtumien kuten vuosikokousten, seminaarien ja webinaarien, työpajojen järjestelyissä  
  • järjestöjen verkostoitumistilaisuuksien järjestäminen, materiaalien valmistelu ja suunnittelu yhdessä henkilöstön kanssa
  • Fingo Powerbank -hankkeen tapahtumien tilastointi Excelissä 
  • Powerbankin tapahtumien videoiden (yksinkertainen) editointi ja julkaisu 

Mitä toivomme sinulta?

Sinulla on kokemusta Word- ja Excel-ohjelmistojen käytöstä ja osaat tehdä yksinkertaista videoiden editointia. Sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot, mutta osaat myös työskennellä itsenäisesti. Ilmaiset itseäsi sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Viihdyt järjestömaailmassa, olet ennakkoluuloton ja uskallat heittäytyä myös sellaisiin työtehtäviin, joista sinulla ei ole aiempaa kokemusta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle merkityksellisen ja kiinnostavan tehtävän globaalin oikeudenmukaisuuden ja kehityskysymysten parissa. Pääset kehittämään Fingoa ja sen kautta koko kehitysjärjestökenttää.

Tarjoamme joustavat työajat, ja etätyömahdollisuuden myös normaalitilanteessa. Työpisteesi sijaitsee Helsingin Vallilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella. Fingon toiminnassa korostuu moniarvoisuus ja tasa-arvoiset mahdollisuudet. Toivomme tehtävään hakijoita eri taustoista ja sukupuolista. Harjoittelijan palkka on 1 252 €/kk.

Lähetä tiivis, vapaamuotoinen hakemuksesi, jossa kerrot itsestäsi ja osaamisestasi sekä cv:si 22.10.2021 mennessä osoitteeseen rekry@fingo.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa jäsensuhteiden asiantuntija Anne Peltonen, puh. +358 40 940 2262.